Nu när du har mig förlorar du mig aldrig.

2009-12-21 | 01:35:08 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Jag borde gå och lägga mig. Men huvudsaken jag får några timmars sömn i alla fall. I morgon ska jag nämligen träffa Erika och fika, gå på banken, fixa en julklapp, promenera. I morgon blir en fin dag och hela resten utav veckan kommer bli en fin dag. Speciellt Julafton hihi. Men ska baka massor i veckan, städa och sådär. Mycket förberedelser men det är det värt. Skicka iväg brev och sådär.

Just nu lyssnar jag på fin musik och känner mig lugn i kropp och själ. Avslappnad. Glad. Allt det där man ska vara. På tisdag ska jag träffa Susanne för första gången på länge+ hennes gubbe och hennes bebis såklart hihi. På onsdag kommer Jonas hit en snabbis med julklappar till mig och någon gång efter julafton ska jag fika med fina Emilia. Det ser jag framemot massor. Så fint att vi blivit vänner igen. Efter ett så långt uppehåll. Dessutom har vi inte setts och pratat sen vi hittade varandra igen heller. Vi har kommunicerat via brev, då hon vart i Canada :).

Som sagt hela nästa vecka från och med i morgon kommer bli fantastisk och det här kommer bli den första julaftonen i hela mitt liv som jag är kär. Ska ringa den finaste pojken i världen på julafton hihi.

Nu ska jag fortsätta lyssna på fin musik.



(En gång var jag sexton år och gick första året på gymnasiet och var nyss piercad i lilla nosen. Påväg hem och jag ångrar inte min piercing en sekund :) :*. Det är ju inte alls som med en tatuering. Vill jag inte ha den där längre kan jag bara sluta ha den i och de dagar när jag inte vill ha den, kanske en vecka eller så. Så skiter jag i att ha den i, för det växer ändå inte igen :). Jag har förändrats mycket sen jag var 16 år, både på insidan och utsidan, men jag tycker att jag ser äldre ut nu. Då såg jag mest sockersöt ut :). Fniss.)

Puss på er. Ni finaste.

Anna

ALLTSÅ DU ÄR JU SÅ GULLIG ATT JAG BLIR HELT KNÄPP!!!!

2009-12-21    11:12:12    http://splashingthewine.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback