Anna håll mig hårt.

2009-12-09 | 00:00:59 | Direktlänk | Dagens outfit | 8 Kommentarer
Jag gråter massor just nu och jag orkar ingenting.
Jag vill att någon ska trösta mig.
Men min dag var fin i alla fall innan allt brast.
Allt gör så jävla ont just nu bara och jag önskar att det löser sig. Om inte det löser sig. Så kommer jag bryta ihop totalt som jag gjort nyss. Men jag kan ju ta mig i kragen och söka en jävla massa jobb. Men jag kan inte riktigt tro på mig själv, så jag tänker "äsch ingen skulle väl vilja ha mig", heller eller jag försöker inte tänka på det och allt blir en jävla ond cirkel och jag känner mig så jävla värdelös så det finns inte. Men det är klart att jag kan gå till fik med mitt cv och söka extrajobb. Det är klart. Det är ju så himla lätt egentligen. Men inte när man är mig. Då känns det som världens jävla utmaning och jag trodde inte att livet skulle vara såhär svårt att leva och jag blir så arg över att jag inte klarade gymnasiet med ett slutbetyg. Bara för att depressionen kom och för att jag inte trivdes alls i klassen eller i skolan sista terminen.

Jag är så sjukt trött just nu och har ont i huvudet och nu får ni ta del av mina jävla meningslösa ord. Det blir en bättre dag och kväll imorgon om detta löser sig. Att ett jävla mejl som jag kanske tolkade fel i min trötthet får mig att må så här är helt sjukt. Jag är en svag människa. Men jag är stark för jag har gått igenom så jävla mycket och det är inget fel med att gråta. Fast nu vill jag gråta mer och bara skrika ut min ilska.

Deppiga inlägg. Måste det bli ibland också än fast de är tråkigt att läsa om. Usch. Känner mig precis som i våras och det är så jävligt att känna mig precis som i våras och det är så jag inte alls vill känna mig.
Ska lyssna på Timglas med Lars Winnerbäck och snörvla ännu mera nu och skriv nu inte kommentarer om att jag är bra eller nått, för jag kan ändå inte ta åt mig utav komplimanger eller fina ord. Men de är fina att höra. Men jag tror likt förbaskat att jag är tjock eller allt vad jag nu är, än fast jag inte är det. Bara för att jag blev mobbad en gång i tiden.

Jag hatar att man aldrig kan visa hur det är på insidan inför andra, att det bara är på internet jag kan skriva om det, jag kan aldrig prata om det, jo, det kan jag men det är så jäkla svårt och jobbigt. Dessutom fattar jag inte varför man ska ljuga om man träffar någon på stan eller någon vän och den frågar en hur jag mår, visst när jag är med dem så mår jag ju bra. Men det kanske inte alltid är bra. Äsch, jag låter som världens deppigaste människa just nu. Men jag är inte inne i någon depression i alla fall. Jag är bara deppig då och då. Jag bär på för många tankar helt enkelt som jag inte får ut alltid.

Uppdatering:
Sitter och skäms över detta inlägg. Men man måste väl få skriva utav sig ibland. Det är ju ändå det man har en blogg till. Varför ska jag radera varenda inlägg som blir lite deppigt för?  Det är ju ändå  mina tankar och känslor och min alldeles egna blogg som är personlig med alla mina tankar också.

Just nu är jag hungrig. Har två clementiner som väntar på att ätas upp och ska väl gå och försöka sova lite snart om jag vågar. Men det gör jag. Har inte gråtit på ett tag nu. Men jag hoppas att allt löser sig, så jag slipper oroa mig. Men det mesta känns rätt jobbigt just nu. Men så är det ibland.


Gråtpuss.





beabea

Du är fin.



Okej, jag förstår! Ja, det är klart.. det är ju en bit att åka ja. Jag vet inte riktigt vilka/vilken jag ska på. ska ju tågluffa och sånt i sommar.. men vill på arvika!!!!!!

2009-12-09    00:20:10    http://peterstormare.blogg.se/
linn

fina, fina lisa. varför är det alltid dom vackraste själarna som får lida mest? jag saknar dig sötnos. <3

2009-12-09    00:21:03   
Emma

Det känns sjukt när jag sitter här i skolan och läser detta, för det känns som du sitter och skriver hur jag känner mig, rakt igenom på alla sätt. Jag känner igen mig och allt det där, sådär mycket så att jag vill gråta. På något sätt känns det som att vi är rätt lika, det är vi säkert också. Och jag längtar tills jag får träffa dig, så jag får krama den där söta och underbara människan på bilden i ditt inlägg. Du gör mig så glad, hoppfull och lite ledsen samtidigt, men du berör mig och det är det viktigaste. Du betyder sjukt mycket för mig<3

2009-12-09    12:53:51    http://ynklig.blogg.se/
anna

tycker ju att du är jättefin.

<3

2009-12-09    18:50:30    http://splashingthewine.blogspot.com
Malin

fino. gråt inte.

du fixar det här

och jag kommer aldrig att sluta tro på dig (trots att jag är en urusel brevvän som inte ens påbörjat ett svar till dig, pinsamt men sant)



kram på dig hjärtat <3

2009-12-09    20:00:44    http://hallonte.blogg.se/
Erika

Det är bra att du kan skriva om det.



Du är bra Lisa!



Kramar!

2009-12-09    20:15:51    http://morgondimma.blogg.se/
Sebastian

Söt tjej :)

2009-12-09    22:33:38    http://imanindian.blogg.se/
sofia schöön

kram <3

2009-12-09    23:19:28    http://hellozimzim.bloggspace.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback