-

2009-12-13 | 23:06:44 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Hör och häpna! Jag är uppe fortfarande men vad ska man göra då jag pratar med den där fina pojken igen? Är inte speciellt trött heller. Bara frusen och om jag är uppe och går så snurrar hela huvudet. Nej, jag vet att det låter som att jag borde sova men jag ska sova i tolv timmar eller länge när jag väl lägger mig och jag ska lägga mig efter jag läst en hög med fina bloggar. För nu är tröttheten sådär att jag kan läsa bloggar i alla fall. Om jag skulle lägga mig tolv tex så skulle jag kunna sova till elva i alla fall. Tror inte direkt jag kan sova så länge. Men eftersom jag inte sov något inatt så kan jag nog det gott och väl.

Jag bara sitter och drömmer om att hångla och annat gosigt just nu fniss. I morgon blir en fin dag verkligen. Åh. Det kommer bli så bra. Ska bara gå på stan med mina föräldrar men det kan vara sjukt mysigt det ibland med, det märks att jag blivit äldre. Förut kunde jag inte alls göra det, då skämdes jag bara.

Förresten har jag en massa blogginspiration och en massa blogginlägg på lager. Men de tar vi någon annan gång. Eller en massa var att ta i. 3-4 stycken är det som jag vet vad jag ska skriva om och skönt är det. Åh, vad jag älskar att blogga när man har blogginspiration. Första inlägget av dem jag har planerat blir nog imorgon.



UPPDATERING MÅNDAG:

Somnade vid halv ett och sov i tolv timmar. Vaknade jättehungrig och med huvudvärk. Tänkte ju följa med mina föräldrar och gå på stan idag. Men det blir ingenting utav det. Då jag inte ens har gjort i ordning mig och klockan är två. Orkar inte stressa i väg heller. Det är bara jobbigt att stressa sjukt mycket, tycker jag. Men nu är mitt dygn tillbaka. Då jag vaknade tolv liksom. Hehe. Annars har jag vaknat klockan 14 typ. Så imorgon kan jag kliva upp vid tio-elva tiden då jag kommer nog fortfarande vara trött då med haha. Då man vart uppe ett dygn tappar man mycket än fast jag ändå sovit ett halvt dygn nu.

Gick ut och hämtade posten alldeles nyss och hade fått ett brev. Blev så förvånad. För hon hade inte skrivit brev på ett tag. Sånt gör mig så glad.

Ska alldeles strax gå och göra en stor frukost för då kommer nog min huvudvärk försvinna. Är nog bara hungrig hoppas jag :).

När jag var ute så frös jag som fan, det är jävligt sjukt att man inte är van vid att det kan vara 3 minusgrader här ute. Det är JU INGENTING!!!!!!!! För det kan ju vara 10-15 grader här uppe också. Men det har vart en varm vinter än så länge. Eller mer höst. Ge mig snön tills jul i alla fall. Det är ju så snart. Men jag ska ha snö. Hoppas vi har tur och får snö på julafton. Annars så vill inte tomten komma hit i alla fall. Men vi vet redan vem i vår familj som är tomte varje år och det är jag, men det är alltid lika roligt när den där knastomten kommer på besök.

Åh, längtar så mycket nu. Till helgen ska jag baka en massa! I dag känner jag mig förresten på bra humör. Det här kan bli en bra dag ändå än fast jag skippar att gå på stan. Mina föräldrar kan ju hämta mig när de ska äta i alla fall, för de skulle äta ute idag, fniss, jag orkar inte laga mat om mina föräldrar får äta ute! Ja, jag bor hemma fortfarande. Men jag gillar det ännu i alla fall. Är ju bara 19 år. Vore värre om jag var 30 och bodde hemma. Ja, då vore det förjävligt rent ut sagt. Patetiskt vore det :).

Kul att mina föräldrar har glömt att ta med sig mobiltelefonen då, haha, de är så glömska men söta ibland. Fast de har 2 mobiltelefoner så den andra kanske de har med sig, men den var avstängd, hoppas de ringer ifrån Farmor och Farfar när de skulle dit och städa lite.

Farmor ligger nämligen på sjukhuset nu och farfar är på korttidsboende. Vi tror inte att de kommer kunna komma hem igen.. Men Farmor har brytit nackkotan och det är rätt så allvarligt och tar tid att läka. Hon hade otur.

Puss på er.

Linn

Jag drömmer jämnt om hångel. det är så fint med beröring och tungspetsar och läppavtryck.

2009-12-14    00:00:47    http://grodprins.blogg.se/
Anonym

kram kram kram. jag har tappat fotfästet, hoppas jag börjar med ditt brev snart. förlåt. det kommer snart. jag ska bara ta mig i kragen först <3

2009-12-14    10:52:05   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback