En natt

2009-08-30 | 03:26:55 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Den här natten är fin, jag vill inte gå och lägga mig, för jag känner inte för att sova, jag läser bloggar, tittar runt och borde göra något kreativt men vet inte vad. I kväll kom jag på att jag ska nog börja måla, ska nog ta och köpa mig lite färg och i morgon går en auktion ut på tradera och på tisdag med några stycken, hoppas jag har turen att vinna något och jag vann en fin klänning igår och jag längtar tills jag får den. Kläder är så fint, speciellt kläder som man inte köpt i affär, utan får hem i brevlådan, för det är mycket finare, för jag blir alltid så glad när jag får paket. I kväll hos Robert fjantade jag mig och han filmade, det blir pinsamt när det ligger på youtube, men egentligen bryr jag mig inte så mycket för jag var ju bara mig själv, fast det kom lite galna ord ur min mun, men sånt händer,hohoho.

På tisdag ska jag och min syster gå i staden, det blir fint. I dag söndag efter jag har sovit, när jag nu somnar är nog den stora frågan. Ska jag på loppis kanske om jag orkar, baka, se på film och promenera, min söndag kommer bli fin. Mitt liv är rätt fint fast jag borde ta mig i kragen och söka jobb. Men jag känner för att vara fri ett tag och då ska jag få vara det också.

Jag ska beställa en dunderfin kappa ifrån gina tricot och jag vill beställa från topshop men det får bli senare, det känns skönt att äntligen kunna handla kläder igen efter en sommar utan pengar, men ska självklart spara pengar också, men jag tänker att jag får shoppa lite nu och sen spara nästa lön. För jag behöver faktiskt nya kläder då jag bara använder samma och samma jämt nästan och det känns fint att köpa nya kläder från tradera då de är beganade. En höstkappa behöver jag verkligen och det känns fint att ha någon ny jacka också och jag funderar på att köpa jättefina skor från dinsko, höstskor och jag borde unna mig ett par skor då jag nästan aldrig köper skor eller hittar skor.

Jag ser även framemot när vi får vårt paket från H&M med en massa dunderfina kläder och lite annat som jag och min syster beställt. Vi beställde det för jättelängesen men det har inte kommit ännu, bara några få saker men det dyker upp om sisådär två veckor och  imorgon är det exakt en vecka och en dag tills min pappa fyller år. Måste luska ut något som han ska få, men jag vet redan, men känner för att köpa något roligare och hitta på något fint att ge Lenita, men jag tror jag vet. Att köpa presenter är fint och även att få presenter. Längtar redan tills jag fyller år.

Nu tänker jag avsluta detta inlägg med en fin bild.
Puss.



(Bild från Mars 2007 och den här dagen var väldigt fin.)

Linda

Ja det är superkul att få paket i brevlådan! :D

2009-08-30    11:16:27    http://taggtroden.blogg.se/
Madeleine

sv:

vår fest blev jättemysig och fin med en massa pajer, ballonger, bål och härligt sällskap.

2009-08-30    13:32:37    http://sisterdisco.blogg.se/
Lisa

cooolt hår :D är det färg ??

2009-09-08    14:10:19    http://jinandjang.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback