Internetträff 3

2009-04-02 | 22:18:42 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Nu hade det gått ett tag innan jag gjorde en sån här sak igen. Det hade hunnit bli augusti och jag hade bara pratat med denna killen ett litet tag,jag eller han hittade mig på helgon. Det skulle vara fest och han ville att jag skulle komma ned, så självklart åkte jag ned till sundsvall för att träffa honom. Men nu gick något fel, för jag blev nervös som fan, på bussen och spydde, det for spya på mina kläder, som jag torkade bort, jag skämdes som fan i bussen, jag hade knappt några kläder med mig, och sen var jag rädd att han skulle känna att jag luktade spya. Men han sa inget om det, men rädd var jag.

När jag kom fram så var det första som hände att jag fick träffa hans vänner. Vi satt i en park och det var soligt. Sedan gick vi till hamnen,där vi satt i flera timmar och drack öl, eller jag drack inte öl. Sedan var han så dum, så han hade sin bil och hade ändå druckit öl, för han hade glömt bort sin bil, haha!

Så vi tog bussen hem och gick igenom en läskig park innan vi var framme hos honom, han och hans vän Jimmie lurade mig. När vi kom hem till honom såg vi på en film, pratade en himla massa och sen somnade jag på en madrass. Vaknade med att han sa att han skulle hämta bilen.

Sen så regnade det mest och denna dag lekte vi i hamnparken, det var kallt på kvällen och vi hade mycket trevligt vad jag minns, sen tog vi bussen hem denna dag med och när vi kom hem till honom igen, så minns jag att jag fick nudlar för att jag var hungrig, det var fint, så där 3.00 på natten.

Denna natt så sov han på madrassen med mig, och på morgonen låg vi och hånglade. Sen åkte vi till sundsvalls tågstation och han köpte äcklig mcdonalds mat. Jag tog bussen hem och vi pratade ett tag efteråt, men sedan så ville han inte träffa mig mer eller det var hans kompis som sa det. Sen så blev det inget mer alltså.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback