Internetträff 12

2009-04-13 | 13:30:15 | Direktlänk | | 3 Kommentarer
Vi hade pratat i någon månad, jag hade hunnit bli intresserad utav honom för jag tyckte han var så fin emot mig, jag tänkte egentligen åka till en annan vän på höstlovet 08, det blev inte av och jag ångrar mig enormt för det. När jag åkte på ybussen och tåget till honom så svarade han inte på mina sms, för hans mobil hade dött (laddningen hade dött) och han var inte hemma. Sedan när jag kom fram stod han där, hans bilder var lite redigerade på internet, så han såg inte exakt likadan ut i verkligheten, det blev jag lite besviken för.

När vi kom hem till honom, drack vi ett glas vin och sedan drog vi på en fest som sög tyckte han, jag tyckte den var rätt party och rolig men, sedan kom vi hem till honom och såg på hans bob dylan dvd och somnade tillsammans. Nästa dag var jobbig, vi var hos hans pappa, som kedjerökte, jag fick ont i huvudet och när han åt pizza som var kött på,åt jag mackor, så jag gick ofta omkring hungrig där. När vi var ute på krogen på måndagen så berättade han en massa saker och sen tyckte jag han var självisk och dum som bara satt vid datorn när jag hade åkt flera mil för att träffa honom, nämligen 9 timmar. Jag mådde skit på måndagkväll och hela tisdagen, ville bara åka hem och grät i sängen innan jag skulle sova, utan att han märkte det.

På onsdagen när jag vaknade så orkade jag inte väcka honom och säga hejdå, han sov i ett annat rum, jag tog mina grejjer och drog. Kom till katrineholms central, fick panik och storgrinade, hade inte ätit något heller, ringde hem till mina föräldrar, mamma fixade ybuss biljett från stockholm, fast hade kunnat stannat i sthlm också, då jag har lite vänner där. Men så blev det inte. När jag kom till Stockholm så satt jag bara på centralstation hela tiden för jag orkade inte göra något, jag var svag,gråtig och hungrig, köpte dock en äcklig macka som jag åt.

Kom hem och mådde sämst, kändes som han hade utnyttjat mig när vi hade gosat och sen skitit i mig. Kände mig utnyttjad. Så denna resa var inte direkt lyckad, men man måste våga och ibland misslyckas man helt enkelt, den enda gången jag har misslyckats ändå så.

Kalle

klart man ska våga ibland

men man ska va försiktig

helst träffas på neutral mark först kan jag tycka...

men vadet 11 personer innan alltså?

2009-04-13    18:11:53    http://elviskalmar.blogg.se/
Shelley och Joachim

Sv: Ja, vi ska till Arvika, båda två. Haha.

Jaså, minns det inte riktigt, haha.

2009-04-13    18:22:26    http://shelleyochjoachim.blogg.se/
Sassy

Usch, det där låter som en mardröm.

Men du, för eller senare kommer du att träffa rätt person!



kram

2009-04-14    12:09:13    http://eurotrash.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback