Kyla

2008-09-17 | 14:36:13 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Riktigt kyligt nu, måste skaffa mig en mössa. Måste få kraft för att ta tag i allt igen. Vill inte vara nere hela tiden. Men det är rätt lätt att vara nere när man känner sig ensam hela tiden.

I dag gick det bra,sista dagen för oss att vara markörer i morgon skönt!

Jag vill ha en bra helg i helgen och kraft, ge mig kraft och ork? Ska försöka lägga mig tidigt i kväll med, skönt att sova tidigt! Just nu har jag ont i magen men orkar inte äta... Onödigt, när man ändå ska äta middag om 2 timmar eller så.. 

Vem vill dricka the` med mig och kramas?

Jag är fel,hela jag är fel. Det är nog därför allt blev som det blev. Därför jag är så ensam. Därför jag mår dåligt. vem vet. Jag kanske blev fel. Varför kan det inte bara vara vi?  Då skulle allt genast kännas mycket bättre. Ifall jag fick gråta i din famn. I fall du sa tröstande ord. Jag skulle vilja berätta om allt. Men jag kan inte. Jag vill bara gå långa promenader med dig, prata med dig om allt och ingenting, vara lycklig, fast det vet jag ju inte om jag skulle vara. Har ju aldrig träffat dig. 

Jag skulle vilja gå med en vän långa promenader lika gärna som med någon annan fin person.  Jag hatar att vara såhär, må så här konstigt, vara nere ständigt, men så är det. Självkänsla och inlärning kanske gör så jag får bättre självförtroende och det? Jag kan ju hoppas i varje fall.

Puss.




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback