"Det ska va en jävla lögn att det ska va ens bästa tid"

2008-09-18 | 15:59:22 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Jag måste skaffa mig fler intressen, liksom hej jag tycker om att gå, jag tycker om att baka, dricka the`, se på bra filmer, gå på cafe`,skriva, hitta på roliga saker med vänner,festivaler osv. Men allt det går ju inte jämt.  Nej, jag måste hitta något nytt! Vet inte vad det skulle vara men något finns det ju i alla fall. Skulle inte vilja vara så här ensam så ofta iaf.. Fast det går väl inte att göra något åt.

Ska iaf köpa någon bok ifrån adlibris en bok där kostar ju bara 35 kr en pocketbok alltså :). Har vart duktig och är nästan klar med svenskan än fast den inte blev så bra men iaf.  I dag var det sista dagen med civilförsvaret och det gick bra. Dessutom fick vi äta på parks resturang. Lyx! Kladdkaka till efterrätt, mumsmums!. Dessutom fick vi fika i morse och på eftermiddagen, tur att man inte fikar så ofta annars. Tur dessutom att jag gick hem sen heh!

I morgon är det exakt 2 veckor till jag fyller år, wooooho! Tiden går snabbt. Måste börja kirra med inbjudningar till min fest också, lär inte bli så många som kommer,eftersom jag inte känner så många som bor här. Fast blir ju krogen efteråt iaf och då behöver jag bara betala 18 kronor hoppas jag, eftersom de ska ändra priserna, najsmajs! Dessutom är det sista skoljoggen imorgon i mitt liv,härligt.! Tråkigt att gå sådär när det är fullt med folk som går runt höglandsjön, hela skolan....

Ha en fortsatt fin dag alla. Puss!


Susanne

Vi borde verkligen umgås mer tycker jag.

2008-09-19    21:22:57    http://1990something.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback