Lördag

2008-10-04 | 15:23:44 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Än fast vi var så få blev det bra i alla fall, men folk verkar inte förstå vad arton år betyder. Bara dissade mig sådär. Menmen. Jag drack Strawberry Wine som nästan var som saft, rökte cigaretter ,det får man göra på fyllan. Fast jag får ju röka nu också när jag vill men tänker ju inte börja. Vet ju hur dåligt det är.

Var på krogen, det sög, eller helt okej, såg en snygg kille som hade flickvän buhuhuhuh, men hans kompis var snigel men jag vågade inte heehhe! Dessutom var han inte min typ. 

Somnade i Roberts soffa inatt och vaknade sliten, nu fryser jag bara och har ångest. I morgon måste jag plugga inför filofsofiprovet, alldeles för trött för att göra det idag. Dra intill stan på Konstutställning på kulturfabriken och göra en konst analys.

Usch, det är så jobbigt att det börjar bli så kallt ute, jag vill mest sitta inne med en tekopp i handen. Veronica maggio är bäst btw, lyssnat på skivan jag fick igår flera gånger. I dag måste jag laga mat ,det känns mest bara jobbigt. Ikväll kommer kanske Carro, det skulle vara fint om hon kom.

Ska se på film, äta tårta och få massa presenter i kväll av pappa och mamma <3,mysigt! Blir firad en dan senare, det gör inget, då ser man framemot det ännu mer bara :D

 

Finfina. Det vart en ganska lyckad kväll på det stora hela. En ganska lyckad kväll på det stora hela.

Jag skakar nästan,det är lite jobbigt att vara så frusen... :/

 

PUUUUUUSS!


Miriam

Tack, TACK! :D



Jag vill också lyssna Veronica Maggio! Grattis i efterskott :)

2008-10-05    18:57:30    http://onthecreativeside.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback