Klockslag 15.45

2008-10-20 | 18:26:49 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Går bussen från Centrum- slutstation Arnäsvall eller något böle också. Det kliver alltid på sjukt många personer så jag får ångest,hatar när det sitter jättemånga på bussen och när man inte får sitta själv, såklart satte sig någon bredvid mig än fast det fanns andra platser. Det jobbigaste är när man sitter längst in, trycker på stoppknappen och ska gå ut och personen måste kliva upp och sen är det sjukt mycket folk i bussen så det är en lättnad att gå ut. Hade kunnat skippat klockslag 15.45 bussen och gått hem, men jag var hungrig och frusen så jag orkade inte gå hem.

I dag är jag bara trött och vill ha lördag. Jag tror min lördag kommer se ut så här, lite mat, bussåkande,träffa kalle en snabbis på centralstationen, kliva på tåget till katrineholm,sminka mig och ha fina kläder, komma fram och kramas, dra till en fest och dricka vin ifall jag får tag på något och hoppas på lite gosmys, så jag tror min lördag och den veckan kommer bli finfin. Min lördag kommer även bestå av nervositet och träffa massa nya människor. Men det blir nog finfint!.

I morgon ska jag hämta tågbiljetten,sätta in pengar, promenera, köpa något fint klädesplagg kanske, det blir nog en fin tisdag, eller en tråkig det får jag se.

Denna kvällen kommer det blir lite tv som vanligt och jag ska försöka lägga mig innan 12, tror jag kommer lyckas. Du är Sötast och gör mig glad.

Såg att någon klottrat det i härnösand och bilden är menad till dig. <3 <3<3 Eller orden är menade till dig.

Puss.




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback