Helgen och tankar

2008-10-19 | 17:47:14 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Skrivet på bussen hemifrån Härnösand,men skriver mer nu också.

Tankar,ångest. Ser människor sitta på bussen vart de ska vet jag inte för bussen går från Sundsvall-Haparanda. Mitt mål är Örnsköldsvik.  Jag undrar alltid vad de har för liv och vad de gör och tänker.  Jag sitter där långt fram med mitt röda hår och mina tankar nedsjuken i en bok. De tänker kanske samma sak som jag om människorna på bussen,vem vet?.

Min vän sitter påväg till Gävle och behandlingshemmet Älvgården med sin ångest. Jag hoppas,hoppas att en dag att hon kan bli frisk. Eller i alla fall bättre. Så hon klarar av vardagen. Så hon slipper sin ångest,slipper skada sig själv,sina psykoser så hon bara får se det fina i vardagen.  Hon berättade att hon fått många psykoser på vägen hemifrån Jonas, jag insåg vad ska jag säga? Så jag berättade att jag får panik när jag går hem på natten. Jag inser även att jag behöver en större bok att skriva ned mina tankar i . Det vart en ganska lyckad helg på det stora hela. Den innehöll te, fotande,kalas,guitarhero och rockband spelande, massa kul!, Pizzabakande och en film såg vi Underbar och Älskad av alla. <3. När hon kysste sin man Jonas så hoppas jag på att jag får kyssas nästa helg då jag åker till ett nytt ställe mot andra mål. Nämligen Katrineholm.

Jag önskar att jag fick uppleva kärlek snart igen också. Det kommer bli en jobbig vecka eller en vecka likadan som alla andra kanske, det kommer det nog bli. Ikväll är det ensam mamma söker och det ska jag se. Men på onsdag är bästaste bonde söker fru och på torsdag ska jag träffa Susanne, äntligen <3!

Det blev mycket fotande denna helg då Tidda fick en systemkamera i födelsedagspresent.

Foto:Tidda.

Jag lyckades med rött läppstift denna dag.

Ligga&Kramas

Det var allt för denna gång. Puss! <3




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback