Du gör mig så glad

2008-10-12 | 23:48:35 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Men det jag tänkte skriva i mitt inlägg var något som jag tänkte på medans jag satt på toaletten men så klart har jag glömt bort det.  I dag så var jag på teater först var det en som handlade om august strindberg och nästa var en man som pratade om sin heliga familj, åh det var så bra. Men nu kom jag på vad jag skulle prata om men det orkar jag inte dra upp nu för det är bara deppigt. Så istället så tänker jag säga att du gör mig så himla himla glad och snart är jag där. När jag kan när det är lov. Då ska jag hålla om dig. <3

Men heliga familjen fick mig att börja tänka på sorg, min mamma, när hon mådde som dåligast, som tur var så slutade jag tänka på det sen. Men man ska inte förtränga saker, man få må dåligt och gråta, det är tillåtet. kom ihåg det alla. Jag förtränger saker alldeles för ofta.

σ liggค säger:
osv. runt 04.45 på morgonen skrev jag Jag tror på dig och mig.

jag blir röd och rörd. Nu borde jag sova, men jag har sovmorgon. Men snart ska jag vara duktig. Veronica maggio är fortfarande bäst och det är sjukt irriterande när msn kukar upp sig, jag får säga kuka upp sig what the fuck liksom eller som klintan skulle ha sagt "Life is a bitch then you die"

Tänker på dig 

PUSSPUSSPUSS!

 

σ liggค säger:
åh du är en fin ros

Det är dumt att jag inte har råd att åka till sthlm så ofta, för nu tänker jag skita i alla som jag tänkte träffa och umgås med finaste, jag bestämmer ju själv och gör vad som känns bäst för mig faktiskt! Jag är arton, då får jag faktiskt bestämma över mig själv vad jag vill och ska göra heh, det är ju mitt liv.

 




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback