Utkast: Mitt liv ...

2008-11-20 | 11:07:55 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Mitt liv är en jävla ständig letan efter att må bra eller bli lycklig. Det är jobbigt att  vara svag, när man är egentligen stark. Jag måste ta mig upp och ta tag i allt. I dag ska jag ta tag i filosofin iaf, jag kommer gå ut gymnasiet med sämst betyg, för att jag har ingen jävla ork. Känns som om jag kan ge upp nu. Men det tänker jag inte göra. Varför tar jag inte min kraft som jag har och går till skolan? Ok, jag ska tänka så här från och med nu, det är inte länge kvar, snart slipper jag alla meningslösa jobbiga torsdagar, så då nästa torsdag-sommarlovet, ska varje torsdag spenderas i skolan.
Fast det blir inte sommarlov, jag går ut, jag blir arbetslös, jag vill inte tänka på det. Jag går ut skolan, jag får stå på mina egna fötter, klara mig själv, det gör jag ju nu med, men innan måste jag få orken och ta tag i allt.
Jag måste få reda på ,vad ska jag göra efter gymnasiet? Vad vill jag göra? Det är det jag inte vet, vet bara att jag vill ut och resa, men det måste jag ha pengar för.
Jag har en sån jävla ångest vad som händer efter gymnasiet.

Det känns som om jag har gått i bitar och någon måste bygga ihop mig ungefär som ett pussel. Känns som om jag behöver åka någonstans för att samla kraft, jag skulle bli lycklig om jag fick träffa henne under lovet. Synd att hon ska till finland då. Jag vågar inte ta ledigt, men jag tänker ta ledigt i januari i två dagar och åka till henne i göteborg, för då vet jag att jag kommer få kraft, för hon gör mig glad. Känns rätt meningslöst att ta sig till sthlm på lovet, fast skulle vara kul för att få träffa min vän kalle och dra till pandan i linköping för hon skulle nog också kunna göra mig glad.

Eller det känns om, ifall jag fick gråta ut allt på någon och prata ut alla jävla känslor, då skulle jag få ut allt och må bättre. Inte behöva känna så här.  Det är så underskattat att bara få gråta ut på någons axel.

Livet allt handlar om att gå upp på morgonen till skolan. Göra det jag ska. Vissa dagar orkar jag inte och jag är sämst på att  ta tag i skoluppgifter för de är tråkiga, så man gör dem i sista sekunden istället. Dagarna jag orkar inte heter torsdagar för då har jag ingen teater men från och med nu ska jag och torsdag bli vänner, hej torsdag,jag älskar dig, på torsdag ska du och jag mötas i skolan. Jag skulle vilja ha en ny värld utan mina tankar,drömmar och måsten.

Något jag skrev i söndags kanske?
Klockslag 01.21, jag borde sova. I stället skrivet jag meningslösa ord. Jag ska försöka sova och inte ligga sömnslös i flera timmar inatt igen. Hatar sån där nätter då tankarna snurrar omkring och jag får ont tillslut av att vrida och vända på mig. Jag önskar någon kunde hålla om mig i tystnad,vi kunde hålla om varandra tills vi somnade.

Det är iaf sol ute idag, det är fint med sol, men inte ens solen gör mig på bättre humör. Jag ska gå och dricka te nu och äta en smörgås, se en film och sen ska jag ta tag i allt, iaf filosofiuppgiften till och börja med. Jag är trött på att vara ständigt deprimerad och ständigt orkeslös. Jag är trött på ensamheten, jag önskar jag hade fler vänner eller att fler bodde här. Att fler bodde här önskar jag då. 

Vissas liv går framåt, mitt går bakåt, känns det som,jag bara faller. Ge mig energi och värme så jag slipper frysa alldeles för ofta.

Nu ska jag sluta klaga, jag lovar att allt blir bra nån gång,mitt liv med. Men jag är ju faktiskt glad ibland, men alldeles för sällan.

Puss.

Jonas

råkade visst trycka på enter då jag skulle gå ner till att skriva en kommentar. haha så det kan bli ibland.

du kommer klara det, jag vet det. om dina betyg är skit gör absolut inget. huvudsaken du inte har 250 poäng IG. då får du inget slutbetyg och det är inte så bra. =(

sök på internet, t.ex. www.studentum.se och kolla där vad som får dig att väcka intresse! :) sen är det bara att söka in där du vill, och det du vill plugga till :)

2008-11-20    12:57:32    http://www.taza.se
Miriam

Nej, usch för att känna sig nere! Man får försöka peppa så gott det går.. Skriv 3 bra saker som hänt under dagen och tre bra saker om dej själv varje dag, det peppar lite iallafall^.^ Och har du hört Navid Modiri & Gudarna? Man kan inte bli annat än glad av dem:)



Ta ett jobb på konsum/ica (hög lön där för outbildade minsann!) efter gymnasiet och spara pengar till resa! Det ska jag iallafall försöka:) Att oroa sig hjälper aldrig.. man får försöka ta saker som dom kommer helt enkelt.



KRAM!

2008-11-20    15:46:15    http://onthecreativeside.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback