Lördag

2008-11-08 | 21:50:59 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Igår blev det god lundbergsfika, lovely, wienerbrödet är min väns, jag hatar wienerbröd.

I dag har jag ångest, jag har iaf sett sex and the city filmen och köpt den eller fick den av pappa, den var massa bra, tänker se fler gånger jajemen!. Umgicks med finfina carro men det som irriterar mig är att jag inte kan säga allt jag känner och tycker till mina vänner. jag vill bara öppna mig och låta alla tankar och min ångest åka ut, så tårarna åker ut och jag får bli omhållen för en liten stund. Det var så längesen. Det jag saknar mest nuförtiden är att få hålla någons hand och känna mig kär och lycklig. Allt jag gör känns så meningslöst, går ju bara klart skolan än fast jag inte tycker om den och allt går åt helvete känns det som. Orkar inte engagera mig, orkar ingenting känns det som.

Jag vill ha en vän som jag kan prata om verkligen allt och ingenting med, som jag kan gråta med, vi kan prata om alla våra bekymmer och grina tillsammans, vi kan sova skavfötters som när man var liten eller bara sova bredvid varandra. Men skeda är det finast, det är det jag vill skeda med den jag älskar, jag önskar jag får hitta någon jag med.

När man har tråkigt och dör i ensamheten som jag denna kväll och min ångest, herr ångest eller fru ångest kommer på besök hela tiden. Den är elak. Jag bestämmer inte över den den bara dyker upp. Jag vill ha någon som jag känner något gemensamt med, visst finns det såna, men en som jag verkligen delar massa intressen med, tänk vad fint det vore.

Jag tycker om min nya t-shirt.

Glajjerna är också najs men inte mina jävla kärlekshandtag men det är ingen som har sagt att det är något fel på dem iaf.

Jag hatar all jävla ångest,all jävla orolighet, alla jävla tankar, all jävla ensamhet, allt. Tänk om jag också fick vara glad nån gång? Sjukt jobbigt att inte kunna känna sig glad och må bra så himla ofta. Fast då är det fint när det väl händer..

Mina ögon är iaf fina. Om det är något som jag tycker om med mig själv så är det mina ögon.

Jag har ätit för mycket idag med, hatar mig,jag bara fettar ned mig själv, skitsamma, eller ok jag har ätit lite choklad och naturgodis, det får man unna sig på en lördag och igår så fick jag väl äta det jag åt, jag kommer ju inte bli tjock för det. "det är okej,det får du".

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll. Puss.


Marie

Jag såg sex and the cityfilmen igår. Den är sååå himla bra :D

coolers ny tröja!

2008-11-09    00:19:00    http://lillbrun.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback