Detektivbyrån och annat.

2008-11-02 | 23:59:15 | Direktlänk | Dagens outfit | 0 Kommentarer

Detektivbyrån var sjukt bra, minns inte att de var så bra, brände 120 kr på deras skiva, lättvärt. Fast vi hade det krångligt där ett tag. Jag och min vän drog för att ta ut pengar för att kunna köpa skivan,sen var dörren låst, men tillslut kom en tjej ut och då kunde vi gå in. Jag har tänkt massor idag, jag har ångest för skolan som börjar imorgon igen, jag har alltid ångest för skolan,ständig ångest, måste ta tag i den nu inte länge kvar, men jag har verkligen ingen energi och ork. Det är rätt jobbigt. Jag har hypkondri så fort jag får ont någonstans så får jag nästan panik. Jag tänkte på när jag var hos C, jag önskar allt hade blivit fint så här efterhand men jag var modig som åkte dit iaf. Men en kväll då satt jag med massa tankar när jag satt vid köksbordet. Han frågade om jag var trött eftersom jag satt nästan och halvsov kanske han trodde. Jag hade nästan panik för jag kände blodsmak i munnen, jag inbillade mig det och spottade flera gånger, var lite blod ifrån min näsa också . Jag tänkte: "tänk om jag dör nu". Brukar ni vara sådär jobbigt hypokondriska också?

När jag ska sova tror jag ofta att jag ska dö också, men nuförtiden så tänker jag inte på det längre nu är det andra tankar istället och idag blev min lugg ännu senare och ännu kortare, men mamma räddade allt och gjorde den rak, tack mamma!

I morgon snart idag får jag kliva upp tidigt igen eller halv 9 eller nio måste jag upp men det är ganska stor skillnad när man har fått sova till 12 hela lovet om inte längre. Till helgen blir det kanske umeå,jag hoppas det! Det blir ifall inget annat dyker upp vilket jag inte hoppas och tror.

Kortluggen och dagens outfit. 

Finfina och söta är alla tre, love. Lyssnar på de nu.

PUSS




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback