Aprikosmarmelad och juice

2008-11-05 | 15:09:43 | Direktlänk | | 3 Kommentarer

Jag har börjat tycka om marmelader,aprikos är massa god från märtas trädgård heter den, mums! och icas juice med bär och frukt är jättegod, den rekommenderar jag stenhårt! 

Idag är jag sjukt  less är ni också det? Jag orkar inte göra någonting och vill inte göra någonting än fast jag borde,borde ta tag i saker och ting och jag vill att den ska komma nu för jag blir orolig.

Jag blir irriterad på sidan jag beställde klänningen ifrån " jag kan inte se varan du beställde" så jag fick skriva vad jag beställde har beställt en bok också som en vän rekommenderade.

Ikväll ska jag iaf på stora hemköp och köpa massa gott te och i morgon ska jag  gå på stan efter skolan och försöka hitta någon mysig kofta på second hand.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag. Jag är bara så himla less på allt och mitt meningslösa sjukt tråkiga liv för tillfället, jag behöver åka bort, vilket jag ska göra i helgen kanske. 

PUSS


Susanne

Svar: Vissa dagar känner man att man är snygg. :) <3

2008-11-05    15:14:29    http://1990something.blogsopt.com
xFlarex

Har du inte tyckt om marmelad förut? Det är ju jättegott! Jag åt rostade mackor nyligen... Mums! :D



Idag är jag rätt sur på mig själv... Du vet jag mådde så himla bra efter helgen, men sen var jag så jäkla dum och kastade bort den känslan istället för att hålla fast vid den så länge det bara gick. >_< Jag tänker inte gå in på hur det gick till, men jag borde ha fattat att det skulle bli så i alla fall. Jag mår väl ganska okej ändå, men den där lyckokänslan är borta, nu är det bara vardag. Fan. :(



Hur funkar det på blogg.se? När du loggar in, finns det nåt som visar dig att det har kommit nya kommentarer, eller måste du titta efter själv vid varje inlägg? Jag undrar eftersom jag kanske kommer kommentera några gamla inlägg nån gång, och då kanske du inte ser dom. :/ Jag borde alltid kommentera mera, och på en gång, men jag orkar inte alltid. är en latmask :"/

2008-11-05    16:05:20   
Linda

Jag har utmanat dig! Kolla i min blogg så får du se :)

2008-11-05    22:34:13    http://taggtroden.blogg.segg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback