26 november

2008-11-26 | 23:14:18 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

"Det kanske inte gick nån sån i din klass, i grundskolan eller stod och spanade en fredagskväll,inte en människa så långt ögat når."

Det var fint, Isabella är fin. Massa gott unnade vi oss på finaste,mysigaste UH!  Chailatte vanilj var jättemumsig, sån tänker jag ta fler gånger. Vi pratade om djupa saker och skönt att vi känner varandra så väl så vi kan prata om djupa,jobbiga saker. Såg en fin kille som går på min skola också, finns några fina killar på min skola faktiskt fast majoriteten är fina tjejer. En fin kille har vart fin sen jag gick i ettan, om han och jag skulle bli tillsammans skulle jag bli happi panda, hihih.

Hoppas att det är i aulan i morgon talet, så jag kan göra det på fredag, orkar inte öva på det nu eller något. För trött för att kunna koncentrera mig på det. I morgon ska jag gå till skolan iaf, på en tråkig torsdag, torsdagar är tråkiga för vi har bara teori+idrott.

Jag saknar bussekompis, längesen bussekompis o jag pratade och idag fick jag sms av han och kunde inte svara,irriirriterande.

Godnatt på er. Puss


marie

Jag tror vi hade tema hälsa eller nåt sånt.. så jag tog nåt som inte är så uttjatat som det meste inom hälsa är!

2008-11-27    00:37:47    http://lillbrun.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback