Vi går ner på stan

2008-05-11 | 22:19:19 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Det här är helt klart den bästa helgen på länge, hel bra från fredag-söndag <3, I like it!. Men jag är sur över att alla djurens rätt affischer är borta, förutom en, seriöst, varför ska alla riva ned ens affischer man har satt upp? Jag blir arg, men jag ska sätta upp mina tio som jag har kvar och en på mitt skåp! Fast det är lite onödigt då den bara får sitta där i några veckor till sommarlovet.

Det var hur skönt som helst att gå runt höglandsjön med Zoya och hur trevligt som helst att gå där med Cilla och hennes hund Brian också :). Sitter nu bara och lyssnar på massa bra musik och dricker en kopp the`. Jag är sur över att en köpare på min tradera var oseriös, men hon fick negativt omdöme, hoppas de två som jag väntar på ska sätta in pengar eller en skulle skicka pengarna för jag råkade skriva fel clearingnummer för jag var lite trög och fattade inte att clearingnumret är det första på hela numret, men pappa berättade det idag, smart där!

Har egentligen behövt plugga i helgen och jag har tänkt att jag ska göra det men det blev aldrig av. Som vanligt eller? Jag är bara lat, men jag gör allt i tid ändå fast i sista sekund. Så i morgon när jag kommer hem efter skolan blir det plugg,plugg!  Hoppas det är sol ute i morgon bara, fast jag har hört att det ska bli kallt i veckan men det får det inte bli!... Vore jävligt tråkigt i såfall!

Har sett på H&M att de har såna där snygga korta short som jag redan har fast i en annan färg så ska köpa gröna i morgon och hoppas på att de finns kvar i min stl! Fanns iaf idag så man får hoppas på det bästa!. Men jag skulle gärna vilja köpa ett par snygga skor från crispin för 200 kr men man kan inte få allt här i världen som sagt. Pengarna bara försvinner ju,det är lite jobbigt faktiskt!

_
Chill med fika på UH innan vi drog och gick runt höglandsjön!

Hoppsansa i morgon ska jag till tandsköterskan önska mig lycka till? :*

ALLTSÅ HELVETE!!!! Jag råkade tappa min piercingkula inge kul äh! Den åkte av när jag borstade tänderna och åkte ned i hon på toaletten, tur man har fler heh! :)

Jonas

Hoppas shortsen finns kvar på H&M men det gör dom nog!



Ajfan, vad jobbigt att kulan ska åka av hela tiden, jag tog bort min lättast så he-he haha!

2008-05-12    08:12:14    http://taza.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback