Väntar på frälsning

2008-05-04 | 01:35:37 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Winnerbäck är superbra när man är sugen på att lyssna på honom såklart och jag skriver bara massa skit i min blogg och det är skitsamma.
Har mått massa bra den senaste tiden eller dagarna jag vart ledig då det vart massa fint väder och så :).
Men jag vet att det kommer vända i morgon,söndagsångest,bara massa ångest.
Sommaren kommer allt närmare och närmare, vilket är fint!

Jag skäms lite över att jag har typ 50 kr kvar på mobilen och fyllde på i onsdags. Har typ bara smsat några och smsat massor till en person och jag kan ju inte sluta svara heller.
Har gjort av med 35 kr i onsdags och jag hade aldrig fyllt på den fall johan inte sa att jag skulle höra av mig när jag var vid bokia i onsdagskväll men det roliga var att han ringde mig direkt efter jag hade fyllt på hahaha.
Om jag inte hade fyllt på i onsdags hade jag ju inte gjort av med så mycket på mobilen och fall man ska ha gratis sms i en månad så måste man fylla på med 300 kr och det är ju bara bedrägeri med pengar liksom :(. Buhu!

Nu borde jag egentligen sova som jag alltid säger på natten men jag går ändå aldrig och lägger mig eller jo tillslut gör jag det och jag har tvångstankar men det har alla. Jag vågar aldrig ställa in cykeln  i garaget ex när jag cyklat hem på kvällen för jag är så jävla mörkrädd. Men det tar ju bara en sekund men ändå jag vågar inte och jag får panik när jag går eller cyklar hem, fast cykla är inte lika farligt faktiskt och idag har jag fått värsta blåsorna och skavsåren på mina fötter vilket inte är så intressant för andra att veta men det är inte så jävla trevligt må jag säga.

Det är jävligt skönt att ha en blogg faktiskt där man kan skriva av sig och skriva vad man vill och det känns mycket roligare att skriva i en blogg än i en dagbok. på helgon där jag bara är oseriös i min dagbok heheh.
På måndag är det hundra höjdare igen och det ser jag framemot ^_^.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback