Tisdag med trötthet

2008-05-20 | 14:41:19 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I dag är jag bara trött,trött,trött! Måste vänta til klockan tre innan jag kan göra omprovet i Kulturhistoria om gubbarna, tror att jag ska fixa alla denna gången, eller rättare sagt det måste jag göra!
I dag har vart en slapp och skön dag :). Nationella matte gick som väntat men håkan är så bra så han säger att jag kan andra graders ekvationer och grejjer, då han har sett mig arbetat med det :).

När jag kommer hem ska jag nog göra resterna i kulturhistorian, för måste få klar dem den här veckan och sen ska jag nog kleta in färg i håret. Idag blev jag irritert på en viss människa som sa "du har något vitt i håret" och tog bort det på mig och då tänkte jag säga "MEEEN, vafan,jag har psoriasis okej?".,. Men jag orkade inte säga det,ehe.

Hoppas ni alla har en bra dag medans jag sitter och är massa trött,I morgon får jag reda på betyget i teater, kreativt skrivande om han hinner prata med mig, men jag får vara snabb och gå ut först heheh! :D. Sen på tisdag blir det mer betygsnack i historian. Nu rinner bara betygsnacken iväg, skönt att kurserna blir avklarade!:). 

Jag tänkte vara nördig och kolla bdb men det går inte nu då det är skolans gamla datorer som är helt cp och internet blir utloggat typ...
Puss på er!:D



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback