Summering av gårdagen+lite annat

2008-05-01 | 12:41:34 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
I går så tänkte man vad fan ska hända i kväll? Kommer jag sitta och gråta i min ensamhet eller vad händer egentligen, men det blev grillning hos Robert och sedan drog jag till en fest vid bokia där de trevliga killarna Dennis och Johan var. Tyvärr så drog Johan och resten av gänget på krogen, så min plan funkade inte, men då satt jag och dennis och snackade om allt och ingenting i 3 timmar tills jag började gå hem. Vi pratade om skolor, han berättade massor om när han var utomlands och massa annat, och det blev lite musikprat och sådär. Men det var trevligt med sällskap.
Sedan började jag promenera hem och då såg jag gubbarna sitta ute på balkongen, så jag tänkte jag går dit för jag måste ju ta hem min påse med mina saker. Men då slutade det hela med att jag pratade om min kväll med grabbarna och sedan sov jag på Roberts soffa för jag var så lat, så jag orkade inte pallra mig hem
Slutsats jag sov tre timmar i natt, från 5 till 8 eftersom sanna skulle jobba idag, sen fick jag skjuts hem av pappa för jag är så lat.

Kom hem och duschade, det var nog den skönaste duschen på länge, när man känner sig skabbig,äcklig och svettig, så är det JÄVLIGT skönt med en dusch!
Dessutom har jag klagat hela morgonen på alltifrån magont till trötthet och annat som jag inte tänker berätta om för då kommer det bli väldans oseriöst.

Jajust det, klippte mig ju igår så hej nu har jag page som Audrey hej,hej.
I kväll blir det att sova tidigt då jag lär däcka rätt tidigt,eftersom jag bara sovit 3 timmar i natt som jag sa inne.
Dessutom i natt kom vi framtill att internetrelationer är jävligt ytliga förutom människor som man hittar som man kan sitta och diskutera om allting med tex en kille som heter joel och en tjej som heter Tyra kan jag prata om hur mycket som helst med, ämnena tar aldrig slut. Hur bra som helst!
I morgon ska jag färga håret med henna och jag hoppas det blir bra, för tror inte det kommer bli bra resultat om jag färgar det med henna nu efter jag har tvättat håret, då man skulle tvätta håret med henna schampo innan heh.

Skitsamma om resultatet blir dåligt,för Susanne gick det bra för några jag känner funkar det bra. Men vissa säger att henna kan det bli grönt och massa knasigt. Men det tror jag inte det kommer bli minsann.
Blev medlem i går också när jag var på hälsokraft och shoppade hennagrejjern.

Okej, idag ser jag förjävlig ut och jag hatar mitt hår för det vill inte vara rakt.
Okej idag klagar jag på allt för jag har sovit lite och är på dåligt humör,jävla bajsdag!

Nu regnar det ute och jag blir glad av regn, inte glad men det är mysigt när det regnar!
Det kan ni väl ändå hålla med om?
Eller på sommaren när man sitter ute i regnet <3.

Nej nu ska jag sluta pladdra och börja ladda upp bilder på bdb..
Puss.

image34

Hej nu har jag lugg igen och hej jag hatade den där skjortan igår för den åkte upp så man såg min fula mage hela jävla tin, så jävla irriterande.

Jay

Du får berätta ingående för mig vad din plan handlade om ^^

2008-05-01    15:21:43    http://yooohan.blogg.se
Alexandra

Du är så fin i din nya frisyr :) Passar jättebra!

2008-05-04    15:21:01    http://tiominuter.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback