Ska jag klaga eller inte klaga?

2008-05-08 | 23:15:07 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag får egentligen göra vad jag vill,jag är kent beroende. Sumpade nationella idag och nu är jag för trött för mitt eget bästa. Har kommit in i en dålig period igen och nu vill jag bara sjunka ned i någon famn och gråta,snyfta som om jag vore ett litet barn. Men Johan gör mig på bättre humör för han är så trevlig och snäll!

I morgonkväll vet jag inte vad som händer men på lördag antagligen fest och på dagen ska zoya och brian träffas igen :). Jag hatar att jag börjat tycka min kropp är tjock,fel,ful igen, jag borde skaffa mig mera självkänsla jag vet.jag vet.

Hatar att aldrig kunna må bra, hatar att gå till skolan och jag hatar inte det men jag hatar att känna så här och jag hatar jävligt mycket just nu.Men livet kan inte vara bra jämt och jag orkar inte med något längre och mitt liv är tragiskt och jag vill bara att någon ska köpa mina kläder på tradera. Fast mest av allt vill jag bara kramas lite..

Jag vill färga mitt hår men jag är lat och rädd för att det ska bli fel, jag vill pierca mig. Jag vill bara skita i allt men det är väl för rebelliskt eller? Då kommer det inte gå så jävla bra heller.
Nej nu skiter jag i allt och stänger ned internetfönstret, fortsätter prata med johan ett tag kanske och sen somnar jag pladask i min säng (vilket jag inte lär göra).
Vill inte redovisa i morgon dåva, så jävla fult och kasst och jag hatar att redovisa.
Bajs på allt.
Vem är jag egentligen?
Mig själv? Men hur är man sig själv? Man går väl i det man vill och gör det man vill eller?
Men skitsamma.
Johan är bra och alla mina vänner är bra. <3.
Fast johan skulle jag vilja sova och hångla med och hej nu kanske jag råkade skriva för mycket, men vi har sagt att vi vill hångla med varandra alldeles för länge och det kan vara vilken johan som helst.Det kan vara johan johan, jag kommer inte på något, johan bertillson från höglandsjön eller johan karlsson från eskilstuna, fast det där kom jag bara på.

Tjarå (som han på cubus sa till mig när jag skulle gå) ;:D



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback