Shoppingdags med ett leende på läpparna.

2008-05-17 | 23:49:57 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Men när vi stannade i Härnösand så insåg jag, vart är min börs? Sedan fick jag panik och insåg att min börs är hemma, får jag inte handla något idag då? Men då säger min älskade mamma att jag får låna 500 kr av henne som hon hade löst, då blev jag glad! Inne på dollarstore var det coolt, där handlades det lite små saker och birsta city var ett coolt place to be! Där inne på designtorget låg ernst och jag blev kär  för ernst är liksom åhh ernst,mys ernst ju! Så jag köpte en tändsticks ask med ernst fast dock inte den snyggaste bara för att det var det roligaste citatet på den jag köpte hehe!



Citatet som var på baksidan <3:"Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst"-Ernst
Jag ska lätt köpa alla såna där med Ernst på för han är så klart mysigaste gubben som går barfota och allt! Man kan antingen älska eller hata honom!

När vi var inne på Birsta City och Sanna såg butiken Monki då blev hon rätt galen och jag med, där shoppade jag en T-shirt för 100 kr, ett fynd verkligen! :) Fast provade destomer kläder, men allting satt bara konstigt och kjolen jag testade var alldeles förstor och vissa kläder ville jag ha och de var för dyra enligt mig. Inne på H&M fick jag dåligt självförtroende och kände mig fetast i det gula majsiga linnet, man blev som en rundboll! Inte snyggt må jag säga.
Men fyndade även där en snygg kjol med guld prickar på som var glitter, men på bilden blev det bara bajs.



Paraplyet syns inte att det är vitt med rosa hjärtan på heller, hej kass kamera eller dålig fotograf, det brukar ju tyvärr aldrig bli bra när bästaste syster ska fota mig heheh.

Paraply ifrån: Dollarstore
T-shirten: Monki
Kjolen: H&M

Men kjolen var ju lila med guldiga prickar på men det syns inte och glitter var det också, kommer en bättre bild på det sen! Får be Susanne fota mig någon dag :)
Nu skriver jag här men du finaste Susanne <3 kl 17 på måndag kan Robban fylla i din tatuering!

Detta blir ett blogginlägg med massa bilder så jag kan fortsätta och berätta ett tråkigt inlägg om min roliga dag, vi åt på Ikeas resturang och det kostade bara 35 kr så man tänkte ju, åhh vad gott det ska bli, men maten var LJUMMEN,KALL typ! FYFAN!!!! Dessutom vågade man ju inte heller gå och klaga feg som man är...!



Sallad, gott bröd,vatten som var ljummet för det var en dålig sån där vattenautomat sån som finns på UH heh, och pastan var älgar på och själva såsen var ju god med squash och grejjer, så klart var den ju vegetarisk! Men problemet var ju att den var ljummen som sagt..

Detta har vart den bästa dagen på länge faktiskt för jag har vart glad och helt sprallig hela dagen och det har vart massa fint! :) Men nu är det nästan slut på dagen och i morgon ska jag försöka plugga,plugga, måste verkligen göra kulturhistorian resterna! Så jag kan ta tag i resten sedan.
Sitter för tillfället och lyssnar på min favoritgrupp Kent, kent i mitt hjärta! <3

Avslutar det hela med lite fler bilder från idag, puss på er och ha en fortsatt bra kväll/natt!:)


Paret fikar vid höga kusten!



Den som kände sig mest skabbig idag och var sur på Sanna för att hon var så snygg dricker en kopp te i det kalla fast dock mysiga vädret.
Foto:Robert




Sådär glad kan man vara efter att ha tryckt i sig en mjukglass med chokladsås på mcdonalds och såklart var jag tvungen att åka rutschbanan haha.

Dagens outfit:
Kofta:H&M
Klänning: Second hand
Leggings:H&M
Skor:Crispin


Haha, jag vet inte varför jag skriver dagens outfit, men detta blev typ modeblogg eller blogg med massa bilder, men bilder är väl roligt att kika på eller? Fast kanske inte på mig dock men,...
Aja, det var en superbra dag i dag i alla fall!
PUSSPUSS.

Btw Xflarex du på helgon, som skrivit kommentar här på min blogg och inte vill eller kanske inte kan logga in på helgon,nästa gång du läser min blogg länka din msn adress om du har någon! Så vi kan prata ändå för du är massa trevlig! Hej pressmeddelande,nu.

LOVISA

söta bilder!

2008-05-18    01:34:58    http://onemoretry.blogg.se/
xFlarex

Nu är jag tillbaka både på Helgon och msn (jag höll mig borta från båda, men att fixa ett brustet hjärta genom att göra sig oanträffbar funkade inte alls, jag mådde bara skitdåligt och saknade henne en massa; att prata ut funkade mycket bättre), men du får min msn-adress ändå så kan vi prata på båda ställena. Jag skrev den i fältet "E-postadress:", så jag hoppas att du kan se den, trots att den inte publiceras. :)



Tack! Du är också massa trevlig! :D (och jag är uppe massa sent... :">)

2008-05-18    03:48:26   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback