Sårskorpor

2008-05-14 | 17:35:04 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

I dag har vi  fått mer plugg i religon, jag ska beta av plugg i helgen och i morgon, orkar inte göra något nu är för trött och seg för det, skulle väl knappt fatta någonting då heller. I dag hittade vi eller Anders berättade om en pjäs och nu har vi hittat en pjäs till våran slutproduktion i 3:an helt underbart! Sårskorpor är ett fint ord, tycker inte ni det? Det låter äckligt, men det är ett fint ord i alla fall. Det började jag tänka på idag eftersom pjäsen anders berättade om hette det.

Vi fikade som dårar på teatern då det fanns massa kvar sen i går och mina chokladrutor var uppskattade då blev jag glad! :). Var nyss och handlade med mamma och kom på vad vi ska äta i morgon och det blir god mat hela veckan från och med idag, idag blir det soyastroganoff med Ris! På lördag åker familjen till IKEA och Birsta Köpcenter det kommer bli massa roligt! :).

JAG ÄLSKAR FÖRSVARETS HUDSALVA JUST NU, för jag har  världens sårmun som håller på att försvinna nu faktiskt, hel fint ju! :)

Jag orkar inte med bilddagboken så mycket längre, orkar aldrig kolla alla innan jag loggar ut om det är många och det är skönt att jag inte är lika beroende av bilddagboken nu längre,like it!

Det är fortfarande halvkallt ute och jag vill ha den härliga vårvärmen tillbaka! Ge den tillbaka till mig tack!


xFlarex

Hallå! :)



Tänkte bara säga att det kan dröja ett tag innan jag svarar på ditt gästboksinlägg på Helgon, för jag håller mig därifrån ett tag... Det är nån jag både vill och inte vill träffa. :/



Skönt att se att det mesta verkar vara rätt okej för dig just nu. :)

2008-05-15    06:29:19   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback