Jag tänkte på något

2008-05-15 | 16:35:07 | Direktlänk | | 3 Kommentarer

När jag var på toaletten men nu försvann det. På KMM berättade läraren mer om fördjupningen så nu känns det inte lika svårt längre. Jonas,vi får hoppas att sommarlovet inte förkortas! Det tror jag inte det kommer göra heller, det är nog bara något som sägs och isåfall borde det väl bli klagomål och grejjer.

Jag är bara sjuk trött idag och har ont i magen men snart ska jag gå och kirra tacos <3. I helgen blir det sundsvall med familjen och det kommer bli massa trevligt! Min äldsta syster ska skaffa hund i juli, åhh en fem månaders valp, kommer bli massa kul och såg hundrasen i hundboken vi har och den var massa gullig <3.. Jag längtar redan och när jag kommer hem från arvika kommer jag få träffa en söt liten hund! Sen så i slutet på juni är det släktträff,kommer bli spännande att träffa alla kusiner igen eftersom det var flera år sedan,jag träffade dem sist.
 Kommer bli kul! Ja, jag tror nog det kommer bli en bra sommar i år :).



Detta är en briard valp från google höhö, men Elins hund kommer se ut så här åhhhhhh <3, den kommer vara fem månader när hon hämtar den nere i skåne, och hon hittade en tågbiljet för bara 700 kr fram och tillbaka!
Zoya ska få en kompis, hiihihih!:) Fast det är ju inte säkert den kommer se ut sådär, för det fanns flera olika slags briarder på google, men jag hoppas den ser ut så! Annars blir jag sur haha.
Fast Zoya kommer alltid vara min favorit ändå, för Zoya har man ju känt i flera år :).

Mamma berättade om när farmor hade ringt här om dagen och då hade hon berättat saker om farfar som man helst inte vill veta, ehe, orka att hon måste berätta såna saker.

Jag borde egentligen göra kulturhistorian ,men jag är sämst på läxor och jag är bara lat, men jag hinner,jag hinner! Hela helgen på mig heh och jag säger bara "allting löser sig som en brustablett!"  som Mickaela brukar säga, eller om jag ätit för mycket kakor en dag eller något annat onyttigt kan jag tänka "Det är okej,det får du" som är Evelinas motto.

Men hejhej, mot  maten! Min mage hungrar sönder, nu ska jag bygga middag.  :)


Tobias

svar: hehe kul att du gillar mina kläder =)

2008-05-15    19:03:40    http://grymtroligperson.blogg.se/
Tobias

svar: haha jasså där ser man :D

2008-05-16    19:09:19    http://grymtroligperson.blogg.se/
Tobias

svar: superkul att höra :D

2008-05-16    19:12:23    http://grymtroligperson.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback