Håltimmar och snart sommarlov

2008-05-29 | 09:39:25 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Vad är det för meningen med så långa håltimmar? Ingen historia eftersom den tagit slut och ingen kör eftersom jag har tagit bort den. Så jag börjar inte först om 2 timmar och då är det matte och svenska. Sen går jag hem för jag har inget individuellt val. Snacka om slappt nu på slutet då alla kurser slutar så idag blir det bara 3 lektioner och hur slappt är inte det? Finns inget att göra på skolan heller och jag orkar inte gå hem för att sedan gå tillbaka.
Borde snacka betyg med krister också, men äh, jag får hem det i brevlådan, är jag inte nöjd så får jag prata med han i 3:an eller något...


Ska iaf träffa Susanne i eftermiddag och det ska bli lika trevligt som vanligt och ikväll när jag kommer hem  får jag umgås med Alyona som Elin kommer hem med idag <3. Åh,vad jag längtar! Sötaste hunden och i helgen kanske jag får träffa Jonas sötis Zaida då jag antagligen lär träffa Jonas och Lasse i helgen :). Trevligt,trevligt!:)

Ha en bra dag ute i den härliga solen kära läsare.
Kärlek/L

eveli

ingen bra idé att prata betyg med honom i trean eftersom de inte går att ändra då såvida man inte har ig. gör det nu! :)

2008-05-29    13:30:17    http://levelajna.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback