ÅHHHHH<3

2008-05-07 | 00:00:36 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Umgicks med Cilla och det var superduper trevligt som vanligt och jag tänkte skriva massor här innan men nu har jag såklart glömt bort det.
Men i juni bär det iväg till stockholm i någon vecka för att umgås med min bäste vän Jonas och jonas man Lasse! Kommer ju bli hur jävla bra som helst och jag ska sälja ett par cheapmonday på tradera som är jättejätte tighta och helt hemska, så hoppas någon vill köpa dem!

Har vart på bra humör idag och dammsugat mitt rum och vart allmänt störd som vanligt, men vafan det är min grejj att vara störd, man måste ju få vara lite störd och rolig. Tänker inte berätta vad jag gjort för störda saker dock HAHAHHAAHA. Okej en sak jag förstörde mina strumpbyxor som var hål i och sedan gick jag runt i dem och det blev som ett par tights och ett par knästrumpor hahahahahahahah, det var asfult, skrämde mamma med att jag sa att jag skulle gå på stan sådär.

Fyndade en kjol för 40 kr på second hand, trosor på cubus och ett halsband råbra majsnajs ju! Jag måste färga mitt hår någon dag men jag är så jävla lat, äsch får bli i helgen eller på fredag eller torsdagkväll (JÄTTEJÄTTE intressant fakta jag vet, haha nej verkligen inte hahahahaha).

Dessutom räknade jag mina plåster hade bara 13 eller 17 kvar och det var 30 hahaha eh? Köpte de i lördags, men fyra plåster, två på varje fot och de har åkt av och grejjat, klart man måste ha nya då, men nu har ett skavsår försvunnit, så bara tre behövs. Jag har 2 jättemysiga blåsor på min fot och ett skavsår.

MEN HEJ JÄTTEOSERIÖST OCH INTRESSANT INLÄGG.
Men det bju jag på!
På torsdag ska jag träffa susanne, på lördag ska jag simma med cilla och på kvällen om johan är frisk ska jag på ferre och utföra min plan hihihihi! :D, på fredag ska jag kanske umgås med sötsmå flickorna annars händer väl något annat.
På fredag ska jag redovisa kulturhistorian om jag hinner,hoppas inte höhöhöh. Men ska göra det iaf, aslätt när jag väl börjat. I morgon ska jag lämna in min asdåliga schlagerlåten, hahahahahaha, men skitsamma, jag hoppas jag får g i kursen än fast min schlagerlåt är den sämsta typ parodi vafan stavas det så?
På en tomas ledin låt haha såklart sommaren är kort, min börjar med sommaren är här ;P.

Men nej nu ska jag nog gå och läsa lite i bästa boken innan jag somnar har snart läst ut den!
pusspuss! nattinatti.

image43

Susanne vi tar  väl en fika på lundbergs som vanligt eller på torsdag :*?
Dessutom om det är sol går vi ned till hamnen eller hamnparken.
Du är en fin vän puss på dig!


Susanne

Ja, det är klart att vi gör! :)
Hoppas vädret blir bättre än vad de ha varit de här två-tre senaste dagarna.
Du är också en fin vän, den finaste man kan ha! Puss!

2008-05-07    09:52:55    http://1990something.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback