Allting blir bara fel

2008-03-11 | 21:45:14 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag var jätterädd idag och höll på bryta i hop på bussen,fattar inte varför,jag har vart rädd hela dagen,men då kom meddelandet på bilddagboken, jag saknar dig. Då blev jag lycklig, för då visste jag att han också saknade mig.

Klassen ska sälja strumpor, 5 strumpor för 100 kr asbilligt! Bra kvalitet,jätte bra, köp strumpor, de går till kulturen och till rädda barnen!!!!!!!!!!! :)

Jag är glad idag eller just nu än fast engelskan gick åt helvetet, eller frågorna gick helt okej eller massa språkfel för jag är sämst på engelska,helt jävla värdelös på det, glosorna gick jättekasst för jag kom inte på någon men de kan jag göra om, det är okej, för egentligen vet jag vad det är, bara att jag fick hjärnsläpp. Eller jag kom på några,men jaja. En kärring i aulan sa att man fick inte ha hörlurar på sig, vafan? Som att jag skulle kunna spela in ett förhör som jag inte ens vet hur de ser ut, eller om jag störde andra?
Nej,jag förstod det inte. Hon gick sen, sen vågade jag inte stoppa in de igen...

I morgon har jag helvetets kreativt skrivande, men det är ju bara att härda! Tror han hatar mig men jag vet inte varför, jag får den känslan. Han är lite småläskig, dessutom har han en fläck på huvudet, där inget hår är , men ändå rakar han inte bort håret, hmzz, lite feg? Nej, ska väl inte störa mig på såna saker heh.

Ska träffa Susanne och hennes syster i morgon ska bli kul och mycket najs! Ska även göra två läxor tills på torsdag, enkla och super, eller inte historian men men, bara skriva ned lite. Vi har fått snyggaste vikarien med skägg i engelska och svenska, jag brukar inte tycka om skägg men han är faktiskt äckligt snygg!!!!!!. Fast min pojke är ju snyggast för han har ju allt, hihihi, insida, snygghet,sexighet,charm,hetma :DD haha?, Alltså han är het alltså heh, söthet osv, han är bäst helt enkelt!

Ja idag så störde jag mig på saker och ting, igen och igen, men så är det ju, det är tråkigt att inte vara med i någon regi just nu, man har ju inge att göra, råtrist ju! :/, eller jag ska ligga däckad i en och kanske vara konstverk i en, men inte så mycket heh, har inge att göra så jag ligger och läser en bok på lektionerna istället, men den är tråkig,får ta och låna någon bra, änglarnas syster är ju mycket bättre.

Sitter och lyssnar på kent nu,jag är fortfarande i kent-träsket <3. I dag var det äckelmat igen pärern och rotsaksgratäng, uscheli usch! En bra sak med idag iaf såg på simpsonsfilmen, den var massa bra, men jag tyckte lite synd om Homer, han är ju så smart eller inte!

Nu ska jag sitta här och vara glad över ingenting, precis ingenting, vet inte varför,jag blev bara lite glad, men det är bra ju!

Tröstköpte den där söta tunikan- t-shirten idag, när jag var på dåligt humör för engelskan gick kasst,ville ju ändå ha den så why not*? Liksom Hej svengelska som kom där. Oj,vad jag skriver, inget intressant för att läsa för andra, men ändå ingen läser ju min blogg, så det är ju skitsamma heh, Eller kanske 3 personer vem vet.

Jag vill bara vara lycklig och glad, ge mig lite vår-sommar-närhet-ligga och kyssas i gräset, åh, vad fint det skulle vara! Jag vill ha picknick med min pojke och sen vill jag ligga och kyssas i gräset, hihi. På våren kan man nog ligga i gräset, jajo, fall det inte är kallt ute :).

Vi fick ju sockarna idag som sagt, så kom och köp sockar utav mig! :)
Allt för denna gång, tjohej!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback