Tisdag

2008-06-03 | 12:24:14 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Med solen i ögonen.
Jag skolkar från den jädrans friluftsdagen då man ska gå massa långt,vilket jag inte skulle orka i detta varma vädret, eller orka och orka.
Orka skulle jag nog.
Men jag tog en sovmorgon istället, trots att jag får sommarlov i morgon,haha.

I dag har jag dammsugat än så länge och ska rasta hunden snart. Men ska nog gå ut och sätta mig i solen och läsa Martinakoden som pappa köpte åt mig igår <3. Skriven av Martina Haag, jag älskar martinas sätt att skriva böcker på för man vill bara fortsätta läsa för det är så himla bra, hehe!:).

Mina drömmar i natt var minsann sjuka som vanligt eller? Det var redovisningar, läskiga människor,vindrickande där man inte får dricka vin, lyxig resturang och säkert något mer med som jag har glömt.
Men mina drömmar är rättare sagt konstiga

Jag sitter i min röd prickiga klänning med nynoppade ögonbryn,för de såg rättare sagt förjävliga ut. Men nu blir det nog ut till älskade solen.
Ha en bra dag ni och puss!
-----------------------------------
Började läsa martinakoden och blev helt fast, hon skriver på ett sånt bra sätt så man vill bara fortsätta läsa. Första kapitlet börjar på sidan 9 och jag läste till 101 nu har jag bara 79 sidor kvar, typiskt jag som tänkte ha någon bok att läsa i sommar. Men så är det när man blir helt fast, hehe!

Började plötsligt tänka och mitt liv är bättre än förr, för några år sedan menar jag, sommaren 05 eller 06 så ägnade jag mig mest åt att läsa böcker ute, visst det är en bra syssla eller rita sjukt smala tjejer. Ja,jag ville vara hur smal som helst då, det kanske ledde till att jag gick ned i vikt,jag vet inte.
Till att jag gick ned i vikt det var väl mobbingen på högstadiet tror jag. Men ibland så vill jag ju fortfarande vara smal så det sitter ju i.Men man är ju bra som man är! Alla är bra som de är. Dessutom får man inte bättre självförtroende av att gå ned i vikt så.

I dag kanske farmor och farfar kommer hit, jag vet inte, pappa och mamma är där nu i alla fall. Så jag är ensam hemma, men det finns inte så mycket att göra, förutom att sitta och softa ute i solen hehe. Har ingen aning om vad jag ska äta till middag idag, men det blir väl alltid nått!

Jag längtar bara  mer och mer till arvika,arvika är bästa festivalen ever. Men först blir det sthlm i 2 veckor med finaste jonas och lasse med deras söta prinsessa Zaida. Kommer bli fin fint!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback