Jag hade en gång en bat :D

2008-01-22 | 22:28:34 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
haha,det var så kul,tror Sanna sa det, haha :D. I dag var en bra dag i skolan. Redovisningen var lagomt flummig och rolig. Jag kunde knappt stava på tavlan haha, och råkade skriva 19.15 i stället för 1915 och när jag pratade om Augusto Pinochet så sa jag och ja han har levt eller något.Klart han har levt haha. Sen träffade jag Susanne efter skolan,det var fett trevligt :). Drack god varm choklad på UH och åt en underbar macka, min mage var hungrig.

 För jag orkade inte äta lunch på skolan idag. För det luktade så jävla äckligt i hela matsalen, så man blev avskräckt. Tur att det finns frukt i alla fall att äta. Jag vill ha fredag inte den som kommer,men nästa fredag.

 Jag är så sjukt glad, för att jag äntligen hittat någon, 2 år senare. Snart var det ju två årsen det tog slut mellan markus och mig. Vilket är skönt,han var ingen bra kille. Tjatade om att jag går och skär mig nu. Hur synd om det var om honom osv... Jag kommer nog kunna bli lycklig och mer pepp på allt i år. Om det håller så att säga,men det hoppas jag. Jag skiter i om jag skulle bli sårad igen.

För nu vågar jag chansa. Jag är kär. Då vågar man chansa på allt. Han är det finaste jag vet och vakna upp på morgonen och höra någon säga "Godmorgon underbaringen". Det är nog det finaste jag vaknat upp till och mysa och känna någon mystisk helt underbar känsla. Det bästa är ju att han bor i sthlm för då kan jag ju träffa Jonas då också :).

 I morgon har jag kreativt skrivande.... -suck-. Jag hatar kreativt skrivande, inte ens börjat med krönika helvetet. Inte lämnat in novellen för han sa att lämna den i facket, för hittade inte hans fack. Men ska lämna den i morgon i alla fall. Hoppas tiden går snabbt, när man vill att den ska gå snabbt. I går var jag grinig och grät en jävla massa.

Drömde riktigt jävliga mardrömmar också. Hoppas jag inte gör det i natt. Då blir jag ledsen i ögat. Ska nog lägga in Gyllene tider låten. "jag vill känna din kropp emot min" Ska nog hoppa i säng snart,är sjukt trött som vanligt. Har iaf vart nyttig idag, ett framsteg.

 Sa nej till en bulle på skolan,ett framsteg. Måste bli nyttig, får vara onyttig på fredagar och lördagar ;D. Längtar tills jag kan börja cykla igen, I miss it! Cykla är det bästa som finns och promenera så klart. Saknar Tidda,ska nog hälsa på henne någon gång snart igen. Jobbigt att allt i livet kostar pengar. Kärlek kostar dock inte pengar :). Det är mer värt att åka till Stockholm för att träffa honom och att halva studiebidraget åker än att köpa massa kläder. Kärlek är värt mer än kläder. Han är värt guld.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback