En bättre dag.

2008-01-08 | 16:12:30 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Ja,jag vet att jag är en dålig människa. I  dag var det matte och där får man ingenting gjort,eftersom jag förstår ingenting, måste verkligen ta itu med att prata med Håkan.  Sen så flöt väl dagen på rätt bra faktiskt. Den gick snabbt eller ja snabbare än annars förstås.

Borde ta itu med att läsa det där skådespelet,drömspel när man väl har börjat, så kommer det nog gå rätt snabbt, fast gäller ju att man ska förstå vad man läser för något också.  Varför har jag blivit en tråkig tyst typ? Fast jag är ju det bara i skolan men inte annars, för jag finner inga ord och vet inte vad jag ska säga,kanske anledningen är till det antar jag.

I morgon är det fucking kreativt skrivande, det är nog det tråkigaste i skolan,ångrar mig som fan att jag valde den kursen, men men jag får skylla mig själv helt enkelt.  Jag fattar inte vem, som skrev det där, fast jag är ganska säker på vem det var, men ja så kan det gå!

Nu ska jag gå och läsa den där boken, verkligen intressant inlägg :P, fast inga utav mina inlägg är intressanta, men jag skriver ju bara ned vad jag tänker och lalala, sådär, det är ju ingen som behöver läsa, vad jag skriver precis.

Jag är bara less.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback