Du är det finaste jag vet.

2008-01-29 | 21:27:39 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Och jag tycker om dig så sjukt,sjukt mycket! <3

I dag var det en bra skoldag <3, matten jag slapp göra VG-MVG provet för jag sa att jag aldrig skulle klara det,klarade ju knappt G-provet så. Teatern vi kom framåt och det var roligt som vanligt. Lunch: LAX<3 Den godaste fisken någonsin är lax och sen är såklart makrill mums på mackan! Ett tips till er alla där ute är fil med knäckebröd och blåbärssylt sjukt gott, det kanske inte låter så gott, men det är väldigt gott! Men sedan var det ju samhällskunskap och SPILARNA var sjuka som skulle vara på vår lektion och hans hade glömt proven hemma, heh.

Så då fick vi sluta tidigare, sen hade vi våran tisdagslång rast och sen var Linda sjuk, så en fett med slapp dag alltså! Sedan såg jag Cilla och jag gick med Cilla och Isse på stan. Det var råtrevligt fast jobbigt att jag såg en massa som jag ville ha, som man alltid gör tyvärr!. Sedan promenerade jag hem med Amelie i mina öron och kände mig lycklig. Jag kunde tänka: Jag mår faktiskt bra! Livet är inte så illa ändå. Jag skadar inte mig själv, tycker det är läskigt när jag råkar skära mig när jag rakar benen, det är fan smärta! Förstår inte folk som skär sig. Fast de mår ju så dåligt. Så de uppskattar ju smärtan iofs.


På fredag åker jag till stora huvudstaden Stockholm för att träffa den underbaraste jag vet. Du lyser upp i vardagen och av att tänka på dig så mår jag så jävla mycket bättre! Att tänka på dig när jag ska gå upp på morgonen,gör det lättare.. Det är alltid lika jobbigt att kliva upp på morgonen. Men samtidigt skoldagen går ju alltid lika snabbt, eller oftast i alla fall går den sjukt snabbt! Alla dagar går sjukt snabbt.
Fast det är ju bra för då blir det snabbare fredag ^^.

Jag lider av skolångest,knappt börja läsa en bok som ska vara utläst på fredag,men får ingen uppgift först på måndag, så ska läsa den på bussen ned till sthlm i stället typ, haha är tanken eller något.
Jag orkar inte med att läsa dåliga engelska böcker,men jag förstår litegrann iaf.
Orka att jag fick de dåliga generna,dålig på matte och engelska. Det suger ju FETT! Men, huvudsaken man får godkänt på saker och ting, så tänker jag.
Huvudsaken att jag fick godkänt när jag gick ut på högstadiet, så jag kom in på det jag ville på gymnasiet, eller något...

Ni som bevakat mig på bilddagboken,jag har gjort så vänner bara får se för jag tycker att bara vänner behöver se mina bilder och orka att andra ska se, om ni vet vem jag är, får ni bli min vän :D.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback