Ångesten kommer,ångesten går.

2008-01-13 | 15:26:42 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Jag har fan hela jävla tiden ångest inför allting, jag hatar det. Jag har inget liv heller och det suger ju , men livet blir ju fan vad man gör det till. Jag måste orka ta tag i skolan. Jag måste börja orka leva. I dag efter jag sovit så ska jag läsa ut en bok av august strindberg eller ja ett drama. Fundera på vad jag är i Mahlins egen regi, 3 saker som kan beskriva mig, läsa manuset tusen gånger. Det är så mycket man borde göra hela tiden ,men inte orkar eller hinner med, det gäller att prioritera. Egentligen vill jag ju bara sova bort allt, men det går ju fan inte heller.

Nästa vecka blir döden, redovisningar,jag hatar att redovisa.... :/ Ska till tandläkaren och jag hatar att gå till tandläkaren. Fredagen kommer bli räddningen för då kommer sötaste Genki till mig. Då får jag kramas och ja,jag hoppas det blir trevligt och bra eller jag tror och hoppas! Jag längtar som fan också, hur kan man längta så mycket som jag gör?

I dag var jag hos Robert det var helt okej, men de är ju för gamla för mig, för gamla att umgås med, haha men roliga,fast jag fattar inte vad gör jag där liksom? Vad fan gör jag där? Jag borde umgås med jämnåriga människor, med vänner. Eller egentligen vill jag bara vara hemma, men varför fan var jag inte det då? Jag är så dum....

Jag hatar min ångest som kommer krypande i magen, jag hatar hur jag inte passar in någonstans. Hur jag visar mig glad, men egentligen inte är. Hatar att jag åt den där pizzan också. Jag borde äta nyttigt och jag BORDE gå ner i vikt. Men då skulle ju bara alla klaga, men ingen skulle egentligen bry sig, men de skulle säkert säga du är bra som du är lalala och sånt där jävla tjafs. Som folk säger att man är snygg och skit, när man är egentligen jätteful,äcklig och helt jävla dum, eller känner sig så. Jag känner mig typ värdelös inuti mig ibland. Eftersom jag klarar inget och är så jävla svag.

Nåväl, nu ska jag nog gå och läsa Rigora och jag,eller sditta här ett tag, eller så ska jag väl sova.

Förstår inte varför folk läser min meningslösa blogg eller, förstår ingenting just nu. Jag vill bara kramas, inte fått någon kram idag. KRAMAR är underskattat! Kramar är det mysigaste som finns om man kramar någon mysig eller någon man tycker om.

Jonas

Du klarar det Lisa, kom till Stockholm och lek med mig! Här skulle alla vilja vara med dig! Alla är inte lika utseendefixerad här, som dom är där uppe i Dö-vik! Varför inte bara vara sig själv och inte behöva tycka som alla andra och sånt! Fattar mig inte på Dö-vik, tack gode gud att jag inte bor där något mera! Dina inlägg är trevliga att läsa, men dock inte då NÅN skämms över vad det tycker! Over and out.
PUSS

2008-01-13    16:56:55    http://taza.blogg.se
****

En sak ska du veta. Du är INTE svag!
Jag vet hur hemskt det är att gå till en skola som man inte trivs i och man har ångest inför varje dag. Du är stark som kämpar på! kom ihåg det.
kram

2008-01-15    07:57:04   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback