Tisdag.

2008-02-05 | 22:41:35 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Tisdagar är bra dagar och idag var en bra dag, helt bra, var med Cilla efter skolan och vi träffade Julia, det var roligt :). Kände mig jävligt lat för att jag inte gick hem bara. Får gå hem i morgon i stället! Vissa dagar kan man känna sig tjock och äcklig, idag var en sådan dag, men sen så tänker jag ju, orka gå ned i vikt. Man blir ändå aldrig nöjd. Men sen idag när jag provade den där toppen på Vila och då tänkte jag: "Vafan,jag är ju inte så tjock ändå".

Folk säger ju att jag inte är tjock, så de har väl rätt tror jag. Jag som har en skev bild av mig själv. Just nu vill jag bara att min pinkod ska komma hem till mig, jag bara är åååååhiiig, typ haha.
I morgon ska jag börja plugga till kulturhistoria provet som är på fredag. Känns så jävla drygt. Borde ju ha läst ut den där jävla engelskaboken för längesen också, men jag är ju lat, Vet iaf vad den handlar om, ska fan se filmen i helgen! Det är ju samma som boken nästan så. 

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är mitt syre, du finns i mina tankar hela tiden, hela året började så jävla bra, jag får kärlek som jag inte hade fått på länge. Jag fick höra massa fina saker och får. Det är sjukt hur bra en människa kan vara? Det är sjukt att en sån bra människa kan vilja vara min. Det är underbart hur mysigt och underbart, det kan vara att bara ligga och hålla om den man tycker om mest och somna så..<3

I dag är det dagen man ska äta semlor men semlor är snusk! Jag tycker verkligen inte om semlor alltså! Så jag åt en Giffel istället som pappa hade köpt på edmarks, våga bojkotta semlor! Det är inte ens gott för fan. Men på kanelbullens dag kan jag äta kanelbullar för kanelbullar är så jääääääävla gott :D. Speciellt mamsens nybakade <3. Mina bullar blir bara hårda och äckliga typ haha om jag bakar.

Nej nu ska jag gå och ta mig någon macka att äta tror jag.
Tjohej.






Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback