Teaterfestival

2008-02-18 | 16:06:26 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Den började i fredags och slutade i söndags, men i fredags var det bara en teater som jag redan sett, i lördag såg jag tre stycken. Den perfekta kyssen på Hampnäs var helt underbart,lovely,lovely! Alla skådespelare var mums! :)

I går så spelade vi hela dagen lång  yeah, det gick bra och sen såg jag massa teater också, teaterfestivalen var massa roligt och bra! Men när jag vaknade i går var jag rädd, för då mådde min röst verkligen inte bra, men den överlevde allt, liksom "Överlever du härnösand så överlever du allt".

Jag borde plugga,plugga,plugga. Men jag är trött och less på livet. Jag kommer inte bli någonting. Känner mig konstig bara inuti. Vill bara att det ska bli fredag v.9 så jag får träffa lovely sötaste, tur att jag har dig iaf <3. Saknar Jonas gör jag också, Tidda med som är i Sundsvall och inlagd på psyket nu,önskar jag kunde göra någonting,önskar så jävla mycket att jag kunde.

Drömde helt sjuka drömmar i natt, träffade nån kille,ingen aning vem det var, som var intresserad av mig, men jag sa till honom "Jag har pojkvän", då sa han,jaha?. Det var skönt att sova ut i morse, sovmorgon är bra grejjer.

Nu vill jag bara sova igen och igen. Jag vill bli frisk från min förkylning också. Dessutom vill jag ha en bättre kamera,vill ha Kent konsert,vill ha närhet från Sötast. Jag vill ha allt i princip som jag inte har just nu, nu har jag bara mig själv och min trötthet, ingen inspiration till någonting. Jag känns bara som något tomt. Ett tomrum inuti mig, eller något sådant.

image8

Där var alldeles innan jag skulle spela Vera i nattorienterarna igår. <3.

Jag vill hitta min bok Underbar och Älskad av alla som är spårlöst försvunnen,men ska gå på jakt efter den nu och gå och läsa, vill läsa massa böcker och bara försvinna i den världen.

Jonas

Saknar dig med!
En sak som jag undrar över, varför svarar du aldrig på hans kommentarer då han kommenterar på bilddagboken? Huh.

2008-02-18    16:34:39    http://taza.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback