Spöket på Canterville

2008-02-21 | 15:33:41 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I dag såg jag på spöket på canterville, på sliperiet , 3:ornas slutproduktion vet inte vad jag ska säga om den faktiskt... Men den var helt okej. Men våran ska bli bäst!

Kom till sista lektionen och jag var ju klar med uppgiften så jag hade inget att göra,bara dra hem då alltså! En rätt slapp dag i skolan idag. Ska snart börja plugga till kultur provet i morgon,blöhö, men sen är det inga mer prov iaf innan lovet <3, efter i morgon är det bara 5 skoldagar kvar och sen blir lyckan kommen.  I morgon ska jag träffa Susanne efter skolan och det ska bli trevligt. Jag var på stan i går och såg massa snygga kläder,ge mig pengar säger jag bara eller ett bättre second hand där man kan hitta mer saker!
Går dit för ofta kanske, så jag inte hittar något,kanske ska ta mig i kragen och våga mig ner till Röda Korset, inte vart där sen jag syndade i jul och sa att jag skulle jobba där,men gjorde aldrig det ehe.

Jag vet inte hur jag mår egentligen, "men jag klagar inte,det enda jag begär ett ordförråd som gör det till en möjligt uppgift för mig själv".
 
Ska bara slappa i helgen och inte göra ett dyft,ska bli sjukt skönt, har vart massa trött hela veckan och allmänt less och på dåligt humör.


Men jaja, snart får jag träffa det som gör mig på bra humör, den som jag saknar massa,sjukligt mycket :>. Om bara 8 dar <3



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback