När vi två blir en

2008-02-04 | 15:57:11 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Helgen gick alldeles för snabbt, när vi skulle sova lyssnade vi på låtarna som har blivit våra, utan dina andetag, om du var här, så nära får ingen gå och när vi två blir en. Resan dit gick rätt snabbt och han stod där och väntade på mig när jag var framme och var sötare än sötast. Var massa mys att åka pendeltåget hem till honom sedan och pussas i pendeltåget <3.

På lördagen träffade vi Jonas och Lasse, det var trevligt att se hur Jonas  bor och framförallt träffa Jonas igen :). Sedan skjutsade Jonas oss till Heron och det var ju snällt :). Där vi spelade dansspel, först tänkte jag, jag kommer bara skämma ut mig och sådär, men det var roligt faktiskt än fast jag inte var så duktig, men jag var ju bara nybörjare, så vad kan man begära liksom? ;D

I går så gick vi på bio, Arn den var helt okej, i alla fall inte dålig som så många tycker att den är. Åkte nattbussen hem, var hemma 6 i morse ungefär. Försökte sova på bussen men gick inte direkt så bra, man skulle haft en kudde, det har jag lärt mig till nästa gång, att ta med mig en kudde alltså. Sov tre timmar när jag kom hem och skippade första lektionen. Tur att det var slappt i skolan i alla fall.

Jag tycker bara om honom mer och mer, han är för underbar och för bra för att det ska vara verkligt! <3

Vill sova nu men ska ju på teater som Evelina,Mahlin och Emilia är med i, eller de har småroller men i alla fall, det ska bli spännande, men mest av allt vill jag bara sova! Jag är så jävla trött alltså, nej ska sluta klaga nu ^_^.

Jättemånga hade laddat upp på bilddagboken,går så när man har många vänner,jag vill lägga upp bilder ju, men så klart är bdb störd just nu.
I dag testade jag och Mahlin att sätta ljus på teatern,det var roligt! :)

Det var väl allt för denna gång, men min helg var som sagt helt overkligt underbart bäst och bra! :)

Jonas

Åh, du verkar ha haft en jättebra helg! Det var massa trevligt att träffa dig, vi måste ses igen då du kommer ner :) Du kan ju lägga upp bilder på blogg också ju! :D
Jag blev megarädd när du skrev det, började svettas som fan ;´( Men baby lugnade ner mig :)
Och tack för ditt tyckande om min blogg! :D

2008-02-04    16:21:34    http://taza.blogg.se
Anonym

kan du göra så att man int behöver vara vän på bdb? :s vill ju kika på din bdb

2008-02-08    20:25:19   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback