Jag vill ha sportlov.

2008-02-20 | 16:16:57 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Jag tycker tiden går snabbt men jag vill att den ska gå ännu snabbare,för jag saknar min babe så jäkla mycket,så sjukt jäkla mycket... Det gör ont i mig, att jag inte får vara med dig! Men jag vet att jag får vara med dig om 9 dagar. Kan inte tiden bara gå ännu snabbare?

Jag blir less på allt jävla PLUGG! Ville ju göra glosförhöret idag men Sofia hade vart tvungen att gå hem,så det blev ingen engelska idag. I kväll blir det Tjenare Kungen och göra en jävla analys till kvinnligt-manligt-mänskligt kursen,drygt, men har haft en vecka på mig i morgon så får skylla mig själv,att jag inte börjat än. I morgon kväll blir det hårdplugg inför kulturhistorian, men ska väl bara läsa igenom alla jävla sidor några gånger, egentligen är kulturhistoria kul bara för att vi har en så underbar lärare, men prov är jobbigt.

Tills på onsdag ska vi skrivit 7 diker till kreativt skrivande, jag har skrivit 4, men det kommer jag fixa i helgen,hoppas vi inte får något mer plugg nästa vecka, blir ju ändå lov sen, så tycker inte de borde ge en massa,massa sista veckan innan lovet.

I dag fyller Susanne år GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN! :)

Jag ska nog beställa rosa och röd hårfärgen sen,ska bli röd först, rött är hett <3, rött och svart mums, ska även beställa hästsko ringar. Vill pierca mig i läppen någon gång också när jag har pengar. Vi har vart duktiga och tokstädat nere i teatern, så det ser bra ut där nere!

Fick höra av Cilla att Angelica ska flytta ner på söder i sthlm, haha, då kommer hon ju aldrig få klänningen av mig, som jag haft hos mig i jättelänge,såå då kan jag lägga den på second hand eller vad fan som helst.

Känns bra att jag gjorde bort historian igår, ska bara lämna den i Lindas fack i morgon, ska bli så jävla skönt med helg efter denna veckan! För blev ju inte direkt en slapp helg förra helgen,denna helg som kommer ska bli slapp som fan., ska inte göra någonting alls <3

Jag hatar dessa dagar,hela veckan har vart så här deppig och grå,vill bara gråta och usch, känner mig tjock och äcklig. Kommer känna mig duktig när jag gjort kvinnligt-manligt-mänskligt uppgiften, hon sa ingenting om att skriva på datorn men det ska jag göra ändå,för då blir det snyggare :>.

 Nu orkar jag inte blogga mer,tjobido.


Susanne

Tack! ^^ :*

2008-02-20    23:43:36    http://susannee.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback