Who loves the sun?

2008-12-18 | 14:07:26 | Direktlänk | | 6 Kommentarer

Sjuttiotals musik love it, velvet underground, jag ska lyssna på alla låtar finaste lenita skickade sedan. Ja, nu börjar jag bli riktigt fittigt less på att inte kunna somna om nätterna, att ligga vaken och tänka på inget, lyssna på musik, läsa tills man är sjukt trött. Men ändå inte kunna somna. Somnade kanske tre,halv fyra inatt och kom inte upp i morse. Men var inget viktigt i skolan iaf, glömde sjukanmäla mig för jag somnade om. Sen så missade jag ju lärarnas roliga grejj, men men. I morrn ska jag iaf gå på julavslutningen ifall jag orkar, julavslutning är så onödigt, man sitter bara i kyrkan en liten stund ungefär. Men det kan vara fint att vara i kyrkan också.

 

http://www.youtube.com/watch?v=zDEaJthEwjo,tycker ni ska lyssna massa mysig musik. Det dåliga med att inte gå till skolan är att jag inte vågar åka på stan då. Det suger. Därför ska jag gå på julavslutningen så kan jag gå på second hand sen och köpa en panda.. 

I helgen ska jag julstäda och julbaka massa godis och sånt, eller på tisdag ska jag och syster baka också. Det blir fint. I dag händer inte så mycket, det är bonde söker fru ikväll som man inte får missa. Hihi.

Nu har jag vart duktig,jag har tagit ur diskmaskinen,plockat in i den,diskat lite, fixat och donat helt enkelt! Senare ska jag rasta hunden. I morgon blire julavslutning än fast det kommer suga, men jag tänker gå iaf bara för att liksom.  Dileva är bra myspys. Jag åt två julskum och fick ont i magen, för jag äter inte gelatin ju, de var inte så goda, de blir inge mer julskum i år,fast jag kan inte lova något,jag syndar ju ibland, mest för mig själv.

 Äh,jag vet inte får se om jag orkar gå på tråk julavslutning i morrn hähä. Hoppas jag kan somna inatt iaf. Fast å andra sidan kan jag lika gärna gå för jag ska på second hand sen och sen ska jag köpa pepparkaksdeg mumma!

Pepparkaksbak blir mys och sen ska jag ge Robert hans julklappar och idag smakade jag rabarberglögg den var mysig! Dessutom hörde Susanne av sig då blev jag glad, så vi ses nog på lördag: ).

Puss


pramita

ha en bra dag :)

2008-12-18    14:13:29    http://pramiitaas.blogg.se/
Miriam

SV: Tack så jätte, jätte mycket! :*

2008-12-18    15:13:13    http://onthecreativeside.blogg.se/
Ellen

1. Ja, dom bara dör hela tiden. Man hinner knappt vända ryggen till innan dom är döda. Dock har jag ny fått en fin gammal potta med blommor på av mami och papi, så jag ska ha lite blommor däri tänkte jag. Hahha, alltså, ingen har använt den som potta, det är mer en prydnad.



Tack!



Jaha, okej. Då är det ju en bra bit mellan oss.



foto är riktigt roligt. Pratade ju med syon idag. Jag måste välja om mitt Individuella val, dock känns det rätt lugnt ändå. Jag får ju en linje med massa media i tvåan! :D



vänner som flyttar måste vara jättesurt. Det har dock aldrig hänt mig. Jag har bara växt ifrån alla mina vänner. Jag umgås i stort sätt bara med min pojkvän, han är också den enda jag i tonåren kunnat umgås med i flera månader i sträck utan att tröttna på. Känns riktigt bra :)



Ja! Fick sådär skitont nyss. Magen bara vänder sig utochin och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Måste hämta några värktabeletter.



Härligt att höra! :) Skönt med lov nu!



2. Hahha jadå. Dock är han en riktig skojare, så han skulle mer än gärna vilja spara lite för att skämta ihop det med sina vänner i skolan. Dock var jag elak (jag är snäll egentligen) och rakade bort alltsammans :D Så nu är han lite utav min alldeles egna Skalle-Per :D

2008-12-18    16:45:18    http://ellerenellen.blogg.se/
Jonas

Fast nu har du lov och nu kan du vila upp dig rejält så du orkar med den sista terminen i gymnasiet :D

Jag tänker inte gå till avslutningen imorgon, tycker den också känns onödig att gå till. Istället ska jag packa det sista inför resan till Övik :D

Jag befinner mig i Övikan imorgon ;D

2008-12-18    16:59:09    http://www.taza.se
Malin

Svar; Jag ska till San Agustin :>



Varför kan du inte sova om kvällarna för?

Sömn behöver man ju.

2008-12-18    18:54:47    http://hallonte.blogg.se/
Malin Harju

Jäklar så snygg du var i håret! Efter att ha haft rakat (se profilbild) så är mitt nu på väg ut i en likadan page som du, dock utan den röda färgen! Även om jag också haft så där rött...



Hoppas du får ett toppen-härligt lov!



/Malin

2008-12-19    10:30:52    http://ekoblogg.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback