Låg energi

2008-12-02 | 08:52:48 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

 Idag åkte jag hem på lunchen och åt nudlar med salsa som innehöll (tomat,majs och massa kryddor) svinigt äckligt! Så jävla starkt och usch, prova det inte, det är go green som gjort den, hummusen var helt okej faktiskt. Har snart köpt alla julklappar, skönt att vara ute tidigt i år, bara 4 kvar, vet vad jag ska köpa 2 av de iaf. Unnade mig en tygbörs och hårinpackning. Påväg hem i bussen så var det en gubbe som lät jättekonstigt hela tiden, säkert inte hans eget fel, antar jag att det inte var. Tyckte synd om honom, tänk så många människor som stör sig på att han låter sådär hela tiden. Hur som helst så umgicks jag lite med syster,fint att träffa henne, än fast vi ses några gånger i veckan oftast. 

Just nu är det låg energi alltid riktigt jävla trött och det jag är irriterad på kanske kommer ordna sig! Hoppas,hoppas det! Jag vill ju ha en studentmössa juu!. Såg en fin krullig hårig kille på bussen också, jag vill ha en krullighårig kille, det är drömmen det! Fast jag vill hellre ha en söt flicka att pussas med, eller ingen alls. Bara vara fri. Fast klart jag vill ha någon, någon gång så. 

Kollade på bilder på helgon nyss och det var en tjej som skrev till bilderna "Och jag spär på trenden att skära sig för att få uppmärksamhet" Seriöst! Om jag skär mig så skär jag väl mig för att jag mår dåligt och sen skulle jag skämmas över att folk skulle se det ungefär. Men det är bara jag. När jag skadade mig själv förut och det syndes, så hade jag långärm på mig. Fast de var så litet alltihopa, så ingen som såg det. Glad att jag kom ur mitt självdestruktiva beteende tillslut iallafall. Fast hon sa "Jag citerade citat som gubben sa" och ja han sa ju något sånt. Så jag förstår henne.

Nu ska jag dricka apelsinte tror jag och jag rekommenderar denna den luktar svinigt gott!

Fan,att vi inte har bodyshop här, de har ju massa mysiga hudvårdsprodukter, men finns iaf i Umeå. Så det är ju inte så lång dit iaf.

Nu lär jag inte skriva några fler ointressanta blogginlägg, eller jag skriver ju bara av mig och fan vad jag saknar Susanne, men jag är glad för din skull att du har det fint där nere hos din man!

PUSSAR


Anonym

Tips på julklapp är en fin choklad, det uppskattas alltid :)

2008-12-02    21:28:56   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback