Tisdag

2008-12-23 | 15:47:13 | Direktlänk | | 3 Kommentarer
Danföredoppardan, har träffat Jonas, det var trevligt! :), vi drack te,kollade i skolkatalogen,drack julmust och pratade. Det var fint. Jag fick en julklapp också. I morgon får man öppna alla, spännande!
Jag ska kolla biljett till linköping nu och motala, ber för att det inte ska vara slut,glömde ju skriva 25 när jag tittade senast.
Ikväll blir det myskväll och lite julgodis bak med min syster och jag ska dammsuga i mitt rum och sånt. Sen blir det att klä granen och jag vill baka pepparkakor också.

Alla är finast. I dag är jag glad!

PUSS!

-------

UPPDATERING:

Nu tänker jag bildblogga lite,det är ju alltid trevligt med bilder.  Jag börjar med lite bilder ifrån i lördags för jag hade inte minneskortsläsaren då hehe:

Min syster har alltid massa mysiga ljus tända, här är bara ett av alla.

Mjaoooooooo :* och robert fick ett paket ifrån pappa en tidig julklapp, några öl från en ölälskare till en annan.

Söndag:

Nu blev bilden mega liten, men jag träffade Susanne och Daemon det var fint! :) 

Macka och glögglatte som ej var någon hit.

Färgade håret och egobögade

Jaja,ibland får man vara ego! Det är faktiskt min blogg så :* Ingen som klagar.

I dag alltså dan före doppardan, jag har städat en jävla himla massa,bakat,donat en massa, promenerat med hunden,umgåtts med syster, med jonas och sånt fint.

Måndag:

Fick fin fin paket så jag blev glad.

Det innehöll en brändskiva med the tough alliance, tuggummi, två julklappar och ett fin fint vykort. Ge mig februari så kan vi ses och kramas älsklings Lenita! <3 Puss på dig!

Tisdag alltså idag, dan före doppardan!

Fick det där fina kartongen från jonas med en julklapp i, jag har vart snäll i år tycker jag,silvriga och guldiga från Robert, det mönstrade från Susanne och de små söta ifrån Lenita, i morgon kväll ska jag öppna :D!

Flyttade på mina söta ryska dockor som jag fått av min kusin och ja min tapet är inte så fin för när jag var mindre tyckte jag det var kul att riva i tapeterna och jag har inte tapetserat om sen dess så ja..

Pepparkaksbak idag, myspys! Fast med färdig deg för jag är lite lat.

Där är inga gjorda nästan och de ser inte så goda ut och jag vet inte om de är de än, men chokladtryfflar iaf,roligt och lätt att göra!.

Cornflakes crisps, ska dock skäras i bitar och he på choklad som inte är helt klart, och mamma sa att de blev gott så jag får lita på henne :)

Sist men inte minst julgranen så klart med massa paket, familjen har vart redigt snäll i år, det fattas några där också :D.

 

I dag är jag gladis men jag vågar inte kolla om de finns biljett för 25 till motala för jag är rädd att de är slut blöhhhh, men jag ska.

PUSSAR


Ellen

Visst är den! :)

Vi har inte bakat något julgodis alls i år :( ska försöka tjata på mamma att vi ska göra det nu. Vi har nämligen lite ingredienser, haha :D Äh, lat är jag också!

2008-12-23    17:04:01    http://ellerenellen.blogg.se/
panda

hoppas du hittar en liten biljett!

2008-12-23    18:47:56    http://pandawhore.blogspot.com
marie

Mysigt^^

och god jul!

2008-12-23    22:20:39    http://lillbrun.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback