Sovmorgon eller ledig eller skolk, skönt iaf

2008-12-12 | 13:57:45 | Direktlänk | | 4 Kommentarer

I dag tog jag sovmorgon, riktigt lång en det var skönt! Tänkte egentligen gå på min enda lektion svenskan, men jag sov istället. Lär nog inte ha missat något ändå så. Nyss var jag ute med hunden och det är gråaste vädret ute idag och snöregnar, trist!

I dag ska jag bara slappa. I natt drömde jag att jag var med hitler, seriöst helt hemsk dröm. Sen berättade jag för hitler att jag inte var nacisst och då hoppade jag ur. Vi gömde oss överallt och såg nacister som hade täckt för hela ansiktet. Sen så var jag helt plötsligt hemma och då knackade hitler och hans vän på, men det var en snäll hitler för vi blev inte dödade, men vi var jätterädda. Som sagt mina drömmar inatt var inte så trevliga. Vad drömde ni inatt?

Dessutom är jag varken nacist eller rasist, skulle aldrig kunna vara något utav det, förstår inte hur man kan bli det eller vara det eller huvudtaget ha något emot nån som är handikappad, kommer från något annat land eller så helt sjukt. Låt folk vara som de vill och det spelar ingen roll om man är handikappad, man är faktiskt lika mycket värd iaf.

Åh,vad irriterande den där jättefina väskan,fast har ju inte vunnit auktionen, men frakten gick på 55 spänn :(, och jag vill vinna tre andra auktioner som är på tradera och då har jag inte råd med den väskan. Hoppas jag får den där fina röda retro väskan i julklapp! Annars köper jag den efter jul :)., kanske kan låna pengar utav pappa eller något, för väskan är lovely, gammaldags och åh. I bland blir man kär i ting! Eller så kanske jag hittar nått fint nån annanstans. Dessutom vet jag ju inte ens om jag skulle vinna den så. Åh,hoppas priset inte höjs ännu mer, jag skulle få låna pengar av pappa <3.

Jag har bakat idag, promenerat,umgåtts med syster och druckit glögg och ätit pepparkakor, sen har jag ätit en dumlemuffins, massa mjuk pepparkaka mums.  I morrn blir det lussebak mums! 

Dumlemuffins! Jag skulle ha haft mer dumle i dock, fast var ju dum och åt några stycken innan jag bakade heh.

En mjuk pepparkaka, den blev mycket mumsig!

Min syster har en heldel ljustakar,ljuslyktor massa massa, idag hade hon alla tänt, här är bara en utav alla hon har. Vi hade det trevligt som vanligt.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.

PUSS


Jennifer och Linnéa

Svar: Ja, ibland är det mysigt här. Inte just nu dock. :)

2008-12-12    14:49:06    http://sweetnothing.blogg.se/
Malin

Svar; Tack så jättemycket för dina kommentarer, sötis :* Alltid kul att få komplimanger.



usch, vilken jäkla mardröm du hade :o Usch. Nasister och rasister är två av de värsta sakerna som finns. Jag förstår inte hur man dömma ut folk efter hudfärg eller sexuell läggning. Bara sjukt och fel.

2008-12-12    17:37:38    http://hallonte.blogg.se/
Susanne

Svar: Det är bara ett rykte som går i Ö-vik, han begick inte självmord.

2008-12-13    09:30:49    http://ultrapid.blogg.se/
panda

inatt drömde jag att jag var på emmaboda, jag bodde i samma camp som the beatles. Sen kollade vi på smk, det var två krullhåriga gubbar. Rätt intressant.

2008-12-13    16:54:11    http://pandawhore.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback