Söndagsdepp

2008-12-14 | 22:08:07 | Direktlänk | | 3 Kommentarer

Jag vill gråta ur mig alla känslor. Bara grina. Inatt kunde jag inte sova och skrev en massa,skrev slut på mitt block. I dag fixade jag sista julklappen och en julklapp åt mig själv. Nu längtar jag till jag får min fina väska!

I veckan blir det en tuff sista vecka, i morgon seminarium jag vill inte,hatar att prata eller jag hatar inte att prata, men det är halvt läskigt med såna man knappt känner,jag har inte orkat läsa igenom texterna så jättenoga för jag blev bara massa trött och höll på somna när jag läste dem. På onsdag har vi två föreställningar nästan på raken och torsdag med. Fyfan, min kropp orkar knappt mer. Men jag är säker på att det kommer gå bra ändå så. 

Jag hatar ångest och att må deppigt det är drygt, då vill jag mest kramas och krypa ihop i någons famn.

Jag bjuder först på en bild med massa blixt. Jag älskar min nya sjal och min vinterjacka som snart är ett år tycker jag om.

sen blev jag skev.

Åh vad jag saknar finfina lenita, jag saknar henne typ efter vi inte pratat på en dag, för vi kan prata om allt och ingenting. Det är lovely. Jag saknar sommaren, jag ska nog klippa av mina festivalarmband på tal om inget, de blir rätt äckliga om man säger så och kan ju lika gärna spara de iaf.

Nu ska jag underhålla mig med att läsa bloggar, kanske läsa lite när jag går och lägger mig sedan i allt är bara bra tack bäst bok, men tragiskt och hemskt destruktivt förhållande Lea hamnat i. 

OKEJ! Jag skulle inte ha läst i hemskaste boken den blev hemsk,jag ville grina. Nu fick jag ännu mer ångest och vågar inte sova. Man ska inte läsa om hemskheter innan man somnar. BAJS

Puss.


lenita

och som jag saknar dig med.

2008-12-14    23:47:22   
Ellen

Ibland kan det vara skönt att liksom gråta av sig det tunga man samlat på sig. För ibland blir det alldeles för mycket att bära på, och då kommer det automatiskt. Jag har haft några sådana dagar nu, då gråten kommit näst intill automatiskt för att jag inte orkt bära mer. Känner mig så dum när jag bara gråter och gråter, man va fan ska man göra?



Dessutom har du en väldigt fin sjal! Har letat efter något liknande, men inte hittat något som både passar min smak och min plånbok.



Ha det bra! :)

2008-12-15    14:57:27    http://ellerenellen.blogg.se/
Malin

Svar; Alltså, vi brukar ju fira julafton och så men eftersom vi ska utomlands iår så struntar vi i det : Det är så mycket mysigare att spendera pengarna på en utlandsresa än en massa onödiga julklappar, som man ändå inte behöver.



Söt du är! :

2008-12-15    16:32:41    http://hallonte.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback