Bajs

2008-12-22 | 17:30:55 | Direktlänk | | 2 Kommentarer

I dag är jag trött, tur att det är ernst på tv ikväll! <3 Ernst är min hemliga älskling. Om jag var äldre skulle jag lugnt bli tillsammans med han men än så länge är han en utav mina låtsasrelationer.

Jag fattar fan inte,  hur tänkte de med 25 kronorsbiljetterna? Om man har sj  prio kort, jag har tittat massa olika städer, men är slut överallt, FITTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas jag hittar någon, fitta får man säga som något dåligt ibland med.

DAGENS +: Jag har köpt försvarets hudsalva igen och åt en god macka på lundbergs. Nu ska jag laga blåbärsgröt.

SKIT på allt!

Jag faller. För det minsta lilla. Men jag hade planerat att åka nort och trodde biljetter skulle finnas kvar, visserligen har jag inte kollat hela östergötland än som pandis sa jag kunde. Ifall jag hittar nått, ska jag kolla övik-sthlm. BUHUHUHUHUHUH

Dagens fina: Jag fick paket utav Lenita, fint kort, fint skrivet,en fin skiva med finaste skivomslaget, bild kommer senare och två paket jag ska öppna på julafton.

 

PUSS!


Ellen

Nej, man kan ju inte det. Därför tycker jag att det är fel med en lag som menar på att det blir fängelsestraff om man har sex med sitt syskon.

2008-12-22    19:24:56    http://ellerenellen.blogg.se/
Ellen

Åh! Den är inte här, än. Lär väl inte komma hit innan julafton heller. Grymt tråkigt! Jag har varit med och klätt Martins gran idag. Imorgon klär vi våran. Mysigt! :)

2008-12-22    19:25:52    http://ellerenellen.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback