Bara för att jag tänkte skriva ett inlägg som handlar kanske om ingenting.

2008-04-29 | 17:24:12 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I dag var det lika slappt som på tisdagar, fyra lektioner, fast sista var väl nästan slappast då jag satt ute och läste om olof palme och sen åkte jag hem 20 minuter tidigare heh, eller jag promenerade hem i den fantastiska solen.
Kom hem och skrev på novellen i kreativt skrivande och nu är jag väl nästan klar eller så är jag klar, får finslipa på det i morgon. :)

Åt nyss risgrynsgröt och det var inte så gott då jag inte ens var sugen på det och smakade tuttifrutti plopp för andra gången i mitt liv och den var lika äcklig som första gången, eller lite godare kanske, men inte så god.
Sitter och lyssnar på mysiga låtar hahah,skivan hette så, och det var inte så bra musik kanske.
Ska beta av lite mer i läxhögen i morgon engelskaläxan iaf och när jag orkar idag ska jag bara lägga in bilderna i microsoft word och skicka till min mejl så jag kan skriva ut de i morgon till kulturhistorian och sådäär,sen måste jag ha pennor till overhead, får helt enkelt införskaffa mig en overheadpenna.

Det är sol ute och 16+ vilket betyder att jag borde sitta ute i solen men ska nog gå ut och läsa bästa boken tillsammans är man mindre ensam som jag inte läst ut än.
Dessutom hoppas jag på grillning i morgon fall någon är sugen på det, annars kommer jag sitta hemma och sura hela kvällen, vilket suger..>.<

Det blir bara varmare och varmare ute och jag vill ha ballerinaskor, ska införskaffa mig några i morgon! Dessutom köpa hennafärg efter jag har klippt mig, vet att det kan vara svårt att bleka på det sen men det är bara att köpa superblekningen från twillightzonedesign.com heh. Måste även köpa nya lösögonfransar då mina svarta har blivit massa fula, tur att det är så pass billigt där :).

Nåväl nu ska jag ut i solen och läsa samtidigt som jag lyssnar på bra musik.
Puss!

image34

Känner mig glad idag, men vill dock känna mig sådär glad! :* Tycker om den där bilden mycket då den utstrålar en massa glädje! Bilden är sen april förra året!:)



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback