"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor"

2007-12-03 | 22:43:04 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

I dag var en trevlig dag,jag kan alla repliker nu och det känns bra. Första repliken lyder så här
"Jag går då inte ner och leker på gården,jag är finare än de andra barnen, de har mamma och faster sagt,pappa flyttade när jag var liten och då kom faster"


Det gick helt okej i skolan idag, träffade Susanne efter skolan,det var massa trevligt, vi gick till UH och fikade, jag passade på att pröva något nytt "Glögglatte'" Ingen hit direkt, det smakade bara kaffe, fyfan :(. Sen köpte jag lite julklappar, men har fortfarande en hög kvar. Nu ska jag väl gå och lägga mig snart. Drack nyss en kopp kanelte, massa gott,kanelte är det godaste som finns.

Varje dag så vill jag ha de där långa söta gbinläggen, när jag får de så blir jag lycklig och sitter bara och ler för mig själv, skulle inte ni bli lycklig om någon skrev till er " Du är sötaste i hela universum". Jag blir så lycklig,kan inte sluta le, nu börjar jag nästan gråta glädjetårar. Jag hade ångest i morse men nu mår jag bra, men jag kan inte sluta tänka på en söt pojke. Vad håller jag på med? Jag har bara otur med kärlek, men han är så söt, så han får skylla sig själv.

På onsdag ska jag spela teater på min gamla högstadieskola,det har jag ångest inför, men det kommer nog gå bra, fall jag inte får blackout eller klantar till det på något sätt eller så.
Jag ska plugga i morgon,ska börja i alla fall. Jag måste börja i någon ände, man blir olycklig om man inte gör skoluppgifterna, kommer ju må bra när de är gjorda hehe, så slipper de ligga där och vänta på att jag ska göra de.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, hm, jag kom på en bra början till novell eller dikt i lördags. " Ett rosa hår såg hon framför sig" Ska fortsätta när jag har inspiration, för fortsättningen blev inte så bra.
Jag ska börja jobba med mig själv som sagt, jag vill må bra, jag ska inte vara nere i det djupa hålet hela tiden,det är inte kul längre,att känna sådär,men det har väl aldrig vart kul eller hur?


Nu ska jag avrunda där, bilddagboksböga mig lite,borsta tänderna, läsa lite mer ur "Att komma hem ska vara en schlager" Nu skrev jag nog fel men jag orkar inte bry mig.
Eller jo förresten i Mars ska jag se KENT live igen<3333




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback