"Där elden falnar men fortfarande glöder"

2007-12-02 | 14:46:30 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Lyssnar på Lars Winnerbäcks underbara röst. Han är underbar,men finns många fler band som också är underbara. Gjorde ett klipp i fredags, jag köpte en jättemysig och flera storlekar förstor tröja på second hand, den är massa mysig. Var i Härnösand och det var mysigt, det var även skönt att Sötaste Tidda räddade mig lite, eller vi räddade varandra om man säger så.

Egentligen har helg varit rätt bra, men i morgon är det måndag,måste ta tag i plugg men jag orkar inte, ska träffa bästa Susanne med, massa trevligt! Ska nog gå ut och fota idag tror jag, bäst att jag går ut snart innan det hinner bli mörkt bara. Det blir ju mörkt så himla fort nuförtiden eftersom det är jul.
Min pappa är ganska bra på att avslöja vad man ska få i julklapp, vill både du och Sanna ha arvikabiljetten i julklapp? "Ja", Men då kan inte jag beställa dem, jag vet inte hur man gör, så då blire vi som får beställa de,haha!

Mamma har för övrigt bakat igen, lussebullar eller bullar som smakar som lussebullar,massa gott! Jag ska nog ta mig en kopp kanelte och läsa "Att komma hem ska vara en schlager". En helt underbar bok! Ska softa och försöka vila upp mig idag, vet inte hur det kommer att gå.

Men en dag kommer jag bli hel och jag ska kämpa för det,jag ska börja ta tag i mina problem,försöka sluta tänka negativt, men jag kan inte må bra för jag trivs inte i skolan,men jag kan väl koppla bort det på något sätt. Vet inte hur bara. Men det ska nog gå.

När jag har fått jullov ska jag bara SLAPPA sönder mig! Det blir nya tag efter jul! Då jävlar ska jag börja ta allting på allvar och försöka plugga så bra det går. Tror jag ska lyssna på Raymond och Maria idag, som man lyssnade på för flera år sedan,men de är faktiskt inte så dåliga,hehe.

"Kom hem till mig så gör vi något i hop<3"

Lars winnerbäcks texter är bäst!

Men nu ska jag ta tag i dagen,ska nog börja med att fota lite tror jag :). Det finns massa fina snöiga träd att fota,jo jag är nog lite av en trädfetisch, haha!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback